”Nu am căutat vreodată avantaje în afara terenului, cum afirmă unii!”

Pentru Bolintin egalul este o victorie
Pentru Bolintin egalul este o victorie

După partida dintre Argeșul Mihăilești și Bolintin Malu Spart, terminată la egalitate, 1-1, ecourile vor continua multă vreme și pe bună dreptate întrucât cele două echipe se află într-o cursă strânsă de urmărire, pentru ocuparea unui loc în play-off.

Deocamdată Bolintinul este în avantaj, este pe primul loc cu 58 de puncte, Mihăileștiul este pe 3, cu 55 de puncte dar are un meci mai puțin disputat față de echipele de pe primele două locuri; deși mulți își imaginau că după această partidă se vor lămuri multe, nu s-a întâmplat deloc așa, ba dimpotrivă, aș zice.

Am stat de vorbă după meci cu Alexandru Pricopie, managerul echipei Bolintin Malu Spart, care, amabil ca de obicei, mi-a spus câteva cuvinte despre echipa lor și despre meciul recent încheiat; iată-le:

”În primul rând dorim să vă informăm ca echipa noastră nu a căutat niciodată avantaje în afara terenului așa cum alții afirmă.
Doresc să subliniez acest lucru întrucât sunt la echipa asta de o viață, iar personal v-am spus acum 3 ani că asta urmează a se realiza la Bolintin, și anume: „o echipă competitivă”; și numai eu știu cât au muncit băieții la antrenamente ca să ocupe astăzi primul loc în clasament.

Strict la meciul de astăzi, dacă trebuie să mă raportez, am venit cu gândul la victorie pentru că știam ce merităm. Nu a fost să fie, însă lumea prezentă la meci poate confirma prestația noastră de astăzi.
Am început partida foarte bine, am pasat rapid și am reușit deschiderea scorului în minutul 15, printr-o execuție bună a jucătorului Marius Zaharia, după alte 2 faze trăite cu emoții în careul advers.
Am continuat prestația bună și am mai surprins de câteva ori adversarul.

Din păcate astăzi partida a fost condusă cu multe erori de arbitraj, însă prefer să mă abțin de la acest subiect și vreau cu tărie să cred că a fost doar o zi mai proastă a lor.

Până la pauză, adversarii au reușit egalare din lovitură liberă, o fază destul de controversată care din pacate ne-a prins neatenți sau mai bine zis preocupați să cerem socoteală arbitrilor.

După prima repriză am revenit pe teren cu gândul de a domina adversarul și de a obține toate cele 3 puncte, am ținut mingea la noi de cele mai multe ori, am mai dat ceva sanșe și gazdelor… o repriza mai slabă decât prima, motiv pentru care am luat doar un punct la final.

Mulțumim bolintinenilor pentru încredere și în special băieților pentru atitudinea de astăzi.”

PS. În ipoteza că toate cele trei echipe de pe primele trei locuri vor câștiga toate meciurile pe care le mai au de disputat, partida din etapa 28 dintre FC Bolintin Malu Spart 2017 și AFC Singureni va fi crucială pentru aspectul final al primelor locuri în Seria Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *