Cu comentarii pe rețele și bârfe-n Parcul Colorat nimic se va schimba în țara asta…

Cu comentarii pe rețele și bârfe-n Parcul Colorat nimic se va schimba în țara asta...
Cu comentarii pe rețele și bârfe-n Parcul Colorat nimic se va schimba în țara asta…

Am trecut zilele acestea pe lângă un bloc de pe Tineretului, unul dintre acelea despre care Primăria zicea că îl va renova și apartamentele din el vor fi repartizate ca locuințe sociale celor nevoiași… Promisiune făcută atunci când ”ardea” scandalul blocurilor de la Istru, blocuri la care unii trimiseseră deja buldozerele pentru a le dărâma…

”Dărâmați-le”, ziceau unii… Dărâmați-le, zicem și noi, pentru a șterge de pe acest pământ orice urmă a neputinței voastre. Ca-n ”Demolatorul”… Despre film zic, evident.

La blocul de pe Tineretului au fost puse termopane… Bine că le-au pus ca să nu mai intre cumva țânțarii… În rest, tot a paragină arată deși… deși după perdelele de la unul dintre geamuri pare că deja apartamentele au fost repartizate și sunt locuite…
O fi vreo investiție din seria ”…e făcut cu bani pe care îi luăm, nu-i dăm…”? Nu știu, nu am dovezi ce bani n-au fost dați… și nici ”luați”, ce-i drept… Cert este că blocul respectiv tot a paragină arată.

Și trecând pe lângă el mi-a venit în minte un articol mai vechi… Simbolic, mi-au dat lacrimile… Nimic nu s-a schimbat și nici nu se întrevăd șanse de schimbare… Speranțe, nici atât, au murit demult.

Aici este articolul la care fac referire: https://stiridemaine.ro/bai-nemernicule-care-esti/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *