Ce-am visat și ce-am primit (când ne-am trezit!)

Fantana din Parcul Colorat
Fantana din Parcul Colorat

Postam în urmă cu ceva timp, pe site-ul meu, o imagine (o prelucrare în Photoshop) în care se putea vedea (cu ceva imaginație, evident) o fântână arteziană amplasată în Parcul Colorat. (aici)

Ziceam în acea postare a mea: ”Știu, poza este copilărească dar aveți destui oameni pricepuți în jurul vostru care vor fi în stare să facă un proiect ca lumea și, mai ales, noi avem speranța că vreunul dintre voi va duce și la bun sfârșit vreun astfel de proiect.”, adresându-mă administratorilor municipiului, cuiva, nici eu nu știu cui anume…

Zilele acestea a apărut fântâna!!!

Dacă aș fi unul cu foarte mult orgoliu aș zice că ”…la sugestia redacției noastre autoritățile locale s-au mobilizat și au amplasat… bla… bla… bla”.
Dar nu sunt decât un modest blogger, un cetățean al acestui oraș.

Caz în care mi-ar plăcea să cred că după ce a văzut acea fotografie a mea cineva, un arhitect peisagist vizionar, a găsit o rezolvare inedită a dorinței cetățenilor din zonă de a avea acolo o fântână arteziană care să le mai răcorească aerul în această vară toridă.
Și a conceput o fântână simbolică! Plantând (nu el, evident, ci femeile de la Spații Verzi) câteva plante, flori/trestii sau ce or fi ele, frumoase, ce-i drept și pe care, cei cu și mai multă imaginație, le pot vedea ca fiind jerbele de apă din fântâna visată de noi, cei din zonă.

Așa că, vorba titlului, ce-am visat și ce-am primit când ne-am trezit!

PS. Să nu creadă cineva, cumva, că nu apreciez munca celor care au plasat acolo acel aranjament floral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *