Despre cei de la care „ne plouă” în cap!

Despre cei de la care "ne plouă" în cap!
Despre cei de la care „ne plouă” în cap!

Azi dimineaţă un mârlan era să dea cu ATV-ul peste mine; pe trotuar, într-o zonă foarte circulată şi cu multă lume la acea oră.

Era un ATV mare şi roşu, fără relevanţă culoarea sau dimensiunea în cazul în care m-ar fi lovit însă utile pentru a vă sugera cam cine ar putea fi mârlanul, condus de unul dintre cei „scăpătaţi” (prin muncă cinstită în cazul lui) care are impresia că dacă i-au intrat în „casă” câţiva oameni importanţi şi-a „obţinut” dreptul de a se pişa pe toţi ceilalţi care nu sunt de-o măsură cu el…

Şi, cu regret, înclin să cred că are dreptate şi iată, chiar o face!!

În faţa unui magazin de la intersecţia Tineretului cu Bucureşti azi dimineaţă un ATV (mare şi roşu, repet!) a tăiat-o prin faţa maşinilor care circulau regulamentar, a trecut peste scuarul cu trandafiri şi a oprit în faţa magazinului, în mijlocul trotuarului.
La plecare aproape că a dat peste mine (pe trotuar), a tăiat iar scuarul cu trandafiri dar şi faţa maşinilor (acum pe contrasens fiind) şi şi-a văzut de drum spre „casa” lui aflată la răscruce de drumuri…
Gestul lui nu a fost nici pe placul şoferilor, lucru dedus din corul de claxoane care s-a auzit.

Totuşi, crezând că nu şi-a satisfăcut suficient orgoliul, peste câteva secunde s-a întors şi l-am văzut gonind pe mijlocul şoselei spre Centru.
Culmea este că a trecut chiar pe lângă o maşină de Poliţie (ei nu l-au văzut pe trotuar)… eu nu ştiu dar poate acei poliţişti ar putea să ne lămurească dacă respectivul circula regulamentar… parcă există anumite restricţii privind circulaţia ATV-urilor pe drumurile publice dar nu sunt sigur!!!

Dar de ce mai poţi fi sigur într-o vreme în care oricine are chef şi crede că are şi ceva „cheag” se poate pişa în capul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *