Vine vara! Hai afară la… (în) Parcul Colorat!

Parcul Colorat - cel mai animat parc din Giurgiu
Parcul Colorat – cel mai animat parc din Giurgiu

Parcul Colorat, părculețul, mai degrabă, situat la intersecția Tineretului cu București, este, de departe, cel mai populat, cel mai animat parc din Giurgiu.

Afirm asta documentat, constatarea fiind făcută în aceeași zi și la (aproximativ) aceeași oră, zilele acestea, 8-9-10 mai.
Parcul Mihai Viteazu era pustiu (neluând în calcul cei câțiva muncitori care lucrau la repararea spațiilor de joacă de acolo), în Alei am văzut doar câțiva câini, pe Oinac, la ”Spălătorie”, un bătrân stătea pe o bancă, în zona Primăriei o mămică ținea biberonul unui copilaș aflat în căruț și cam asta…

În Parcul Colorat puhoi de oameni!
Cei mai mulți bătrâni, ce-i drept, având în vedere ora (în jur de 11 dimineața) dar și câțiva mai tineri, pe bănci sau doar în trecere, spre treburile lor.
Uitați-vă doar câtă lumuliță este în acel părculeț, dați un tur prin oraș și spuneți-ne dacă mai vedeți atâta lume în vreun alt loc… Sau poate că tocmai de lumea multă la un loc vă e teamă…

Așa că! Stimați administratori ai urbei, foști cerșetori de voturi în trecuta campanie (și mă refer acum la primar, viceprimari, administrator public dar și la ceilalți mai mititei), poate vă dă Cel de Sus un gând bun și ne mai faceți și nouă, ăstora mulți și amărâți, câte ceva din promisiunile din acea trecută campanie, campanie care vouă v-a adus/purtat noroc!

Tot vine vara și căldura, poate reporniți țâșnitoarea aia cu apă potabilă, utilă, zic eu, vreunui însetat…

Arteziana in Parcul Colorat
Arteziana in Parcul Colorat

Domnilor care acum sunteți în fotolii și care curând veți visa iar (vise, taică, vise) la ele, poate vă gândiți că nouă, celor mulți și de toate vârstele din Parcul Colorat tare mult ne-ar plăcea o asemenea fântână (ca cea din poza de mai sus) aici, în parc!
Ne-am mai răcori și noi, pe zăduful ăsta și poate că am lăsa-o mai moale cu blestemele la adresa țânțarilor (evident că a lor!) mai ales la iarnă când fântâna va îngheța dar vor îngheța și țânțarii.

Despre arteziana din poză (o prelucrare în PS, evident), ce să zic… Mă aștept să ne-o mai promiteți odată la anu, apoi încă odată peste alți 4 ani și tot așa, căci, vorba lui Ștefan, țara asta, orașul ăsta nu este al nostru și nici al urmașilor noștri ci al urmașilor-urmașilor-noștri, niciodată acum și nici în vecii-vecilor!!!
Știu, poza este copilărească dar aveți destui oameni pricepuți în jurul vostru care vor fi în stare să facă un proiect ca lumea și, mai ales, noi avem speranța că vreunul dintre voi va duce și la bun sfârșit vreun astfel de proiect.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *