Câți am fost și cum am fost am jucat, din respect pentru noi și adversarii noștri!

Vlad Tepes - Puieni
Vlad Tepes – Puieni

Agro Gold Vlad Țepeș a învins cu 4-2 pe Viitorul Puieni duminică, 31 martie, în cea de-a treia etapă a returului Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu la fotbal.

În urma acestei etape Agro Gold Vlad Țepeș se află pe locul 4 în clasament, cu 32 de puncte iar Viitorul Puieni pe locul 9, cu 23 de puncte dar vă asigur că pentru niciuna dintre ele locul ocupat nu are vreo prea mare importanță.

Vremea a fost una splendidă pentru fotbal și suporterii veniți la teren nu au avut decât de câștigat bucurându-se atât de soare și timp frumos dar mai ales de spectacolul fotbalistic și de lecția de fair play dată de cei cărora le place fotbalul și îl respectă!

Dar mai ales îi respectă pe suporteri și pe partenerii de întrecere!
Iată cum descrie un component al ECHIPEI din Puieni partida de azi, de la Vlad Țepeș:

”Azi echipa noastră a fost foarte subțire, din mai multe puncte de vedere, din cauza absenților nemotivați dar și accidentați.
Dintre cei 8 (opt) jucători cu care am început meciul 2 aveau, la un loc, peste 100 de ani!

Dar nu ne-am făcut de râs, am intrat în teren și am demonstrat că nici numărul și nici vârsta nu sunt un obstacol atunci când te respecți pe tine dar mai ales pe partenerii de întrecere…
Meciul în sine a fost unul spectaculos… Pe parcurs echipa noastră s-a completat și ne-am văzut de treabă.

La pauză era 3-0 pentru gazde, un scor meritat, zicem noi, având în vedere jocul lor dar și numărul nostru.
După pauză ne-au mai venit doi jucători, am ridicat și noi capul mai cu încredere, am ieșit cu mai mult curaj la joc și am înscris de două ori.
Gazdele au mai înscris odată așa că scorul final a fost 4-2.

Putem zice, cu fruntea sus și cu multă mândrie că ne-am atins SCOPUL: o zi plină de fotbal, o zi de relaxare și chiar o zi de bucurie împărtășită cu cei care au venit să ne vadă jucând, căutând poate doar un pretext de a ieși din case, de a-și scoate copiii și nepoții la aer…
Ne bucurăm că putem oferi astfel de prilejuri celor care poate că nu mai au vârsta practicării fotbalului dar îl iubesc și vor să insufle dragostea lor și copiilor și nepoților…
Noi zicem că un SCOP mai nobil nu ar putea exista… Alții poate că au alte scopuri atunci când se raportează la fotbal…

Dupa meci, intre prieteni
Dupa meci, intre prieteni

Și evident că după meci am băut o bere împreună cu prietenii noștri din Vlad Țepeș, jucători, staff și câțiva dintre cei mai apropiați de echipe.
Unii zic unor asemenea situații fair play!
Nouă ne place să le zicem PRIETENIE și RESPECT!”

PS. Ca fapt divers, și cei de la Vlad Țepeș au avut în echipă un jucător care trece binișor de 50 de ani; multă sănătate îi doresc și eu lui și celorlalți doi ca el care au fost azi în teren, alături de urarea: Să dea Domnul să aveți cât mai multe meciuri în picioare și pe viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *