În pas cu vremea și cu vremurile… În pas de dans (printre promisiuni)!

Biciclete electrice în Giurgiu
Biciclete electrice în Giurgiu

Vă mai amintiți de bicicletele electrice promise în urmă cu ceva vreme giurgiuvenilor? Le-a mai văzut cineva altcândva decât la momentul promisiunii?

Probabil că circulă pe aceleași trasee pe care circulă și autobuzele electrice (sau măcar cele cu CNG), promise și acelea tot giurgiuvenilor, evident…

Lucruri frumoase, în pas cu vremurile, prilejuri de făcut poze frumoase pentru oficiali…

Probabil că bicicletele electrice și autobuzele electrice așteaptă ”să fie redată traficului” Pietonala Gării.

”Avem deja o grămadă de solicitări din partea agenţilor economici din zonă pentru schimbarea profilului magazinelor şi amenajarea unor terase de vară, care vor da un farmec aparte uneia din cele mai vechi artere comerciale din oraş, făcând din acest Lipscani al giurgiuvenilor un loc de promenadă şi relaxare, ca în toate oraşele mari ale Europei.”, spunea cu mai mulți ani în urmă un oficial.

Acum Pietonala Gării este considerată anacronică de către un alt oficial, nu mai este Lipscaniul giurgiuvenilor, trebuie redată traficului, asta după ce ”…proiectanții vor veni cu o soluție bună, fără vreun disconfort urbanistic vizual”.
Poate că oficialul care acum crede că strada Gării trebuie redată traficului ar trebui să se grăbească, nu pentru că giurgiuvenii ard de nerăbdare să li se redea respectiva stradă ci pentru simplul motiv că peste puțină vreme ideea sa ar putea deveni iarăși anacronică…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *