Ziceam să nu mai scriu dar nu mă pot abține!

Sanctiuni aplicate de catreAJF Giurgiu
Sanctiuni aplicate de catreAJF Giurgiu

Mi-a atras atenția un comunicat postat de către AJF Giurgiu pe pagina sa (aceea oficială, actualizată după gust!) referitor la o sancțiune aplicată unui reprezentant al unui membru asociat al AJF Giurgiu.

Poate că nu am înțeles eu bine dar din acel comunicat reiese că respectivului reprezentant i se interzice dreptul de a mai reprezenta clubul respectiv în cadrul Asociației Județene, o ASOCIAȚIE constituită la voința și prin voința MEMBRILOR asociați, pentru a asigura cadrul organizatoric necesar bunei desfășurări a activităților propuse de către membri asociați.

Persoanele alese vremelnic pentru a conduce respectiva asociație dacă se simt lezate în amorul propriu au calea legală a citării în instanță a celui care le-a jignit, lezându-le amorul propriu; nicidecum aceste persoane care se consideră lezate nu cred că trebuie să acționeze pentru desființarea asociației (care nu le apaține) doar pentru a băga pumnul în gură unora mai ”buni de gură”.
E cam ca aia cu drobul de sare!

Iată textul comunicatului publicat de către AJF Giurgiu:
”- În urma audierii în fața Comisiei a d-lui Badea Dănuț – director sportiv – Mihai Vodă, pentru încălcarea repetată a Statutului AJF și ROAF, prin apariții în presa locală, rețele de socializare, mesaje telefonice și rapoartele arbitrului, prin care a denigrat și amenințat persoanele oficiale ale AJF Giurgiu, acesta a încălcat prevederile art. 50 pct.3, 52 pct. 2, 59 pct.1. Pentru toate acestea Comisia hotărește: în baza art. 24 din RD pct. 1 și 2, se suspendă pe timp de 24 luni cu interzicerea participării la orice activitate legată de fotbal și o penalitate sportivă de 500 lei.Clubul ACS Mihai Vodă se atenționează că în eventualitatea în care acest domn mai reprezintă clubul, se vor aplica măsurile regulamentare.”

Nu aș vrea să înțeleadgă cineva că îi iau apărarea lui Dănuț Badea; nu cred că are nevoie.
Ba chiar mai mult, nici nu sunt de acord cu felul în care a procedat, considerând că gargara sterilă făcută pe rețelele sociale nu duce la nimic.

Atâta vreme căt puterea (de decizie), adevărata putere de decizie, stă în măinile membrilor asociați, a reprezentanților acestora, nu gargara pe rețele este modul de rezolvare (a problemelor reale dar incorect abordate).

I-am spus-o de mai multe ori lui Dănuț Badea ca și multor altora: aștept cu maxim interes ZIUA cea mai lungă, ZIUA VOTULUI!
Atunci se va vedea vitejia (sau lașitatea) vitejilor de pe rețelele sociale!

PS. Scris de undeva de lângă Bolintin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *