”Votul tău contează”! Doar dacă vei fi treaz în ziua votului!

Apa curenta si canalizarea nu sunt un lux!
Apa curenta si canalizarea nu sunt un lux!

”Dacă milioane de români nu beneficiază de apă curentă și canalizare aceasta se întâmplă din cauza baronilor nesimțiți cărora nu le pasă de acești oameni.”

Timp de 6 ani de zile acestor baroni nesimțiți nu le-a păsat de oamenii care i-au ales în funcții importante, timp de 6 ani de zile acei aleși nu s-au preocupat în vreun fel de atragerea fondurilor europene, de folosirea fondurilor europene destinate introducerii rețelelor de apă curentă și canalizare.

Nu s-au făcut proiecte, nu a existat nici cea mai mică preocupare pentru întocmirea de proiecte prin care să se folosească banii din fondurile europene destinați creșterii calității vieții, a introducerii apei curente și canalizării în locuințele românilor, lucru care nu este un lux ci o necesitate vitală, un minim semn de trai decent, civilizat.

Acei oameni trebuie sancționați, drastic sancționați și lucrul acesta o poate face cetățeanul, alegătorul!

Cam acestea a spus premierul Ludovic Orban într-o declarație făcută la începutul ședinței de Guvern de joi, 25 iunie.

Că o fi demagogie sau nu, rămâne la aprecierea fiecăruia… În funcție de cum veți aprecia asta, în funcție de cum vă este viața, apreciați voi.
Și procedați în consecință, fără a vă lăsa manipulați… Vorbele, promisiunile, demagogia politicianistă v-au folosit atât cât puteți constata pe pielea voastră!

Apă din fântâni și veceul în fundul curții… Curtea unui bloc cu 10 niveluri și sute de suflete în el… un bloc ai cărui locatari așteaptă vidanja să le scoată căcatul!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *