Daniel Florin Burtea – candidatul din partea PMP la funcția de primar – își detaliază obiectivele

Obiectivele lui Daniel Burtea
Obiectivele lui Daniel Burtea

Daniel Florin Burtea – candidatul din partea PMP Chiajna la funcția de primar – după o perioadă de pauză în activitatea politică determinată de restricțiile impuse de pandemie revine în atenție cu detalii asupra obiectivelor pe care și le propune a le realiza dacă va reuși să-i convingă pe chiejneni să-l aleagă în funcția de primar.

”Conform planului stabilit,” spune Daniel Florin Burtea într-o postare pe rețelele sociale, ”în perioada ce urmeză voi veni cu detalii pentru fiecare obiectiv propus pentru următorii patru ani.”

Primul obiectiv asupra căruia dă detalii este RACORDAREA TUTUROR LOCUINȚELOR LA REȚEAUA PUBLICĂ DE APĂ; iată ce spune despre aceasta:

”Furnizorul de apă potabilă, Apa Nova, dispune de resursele necesare care să acopere consumul de apă pe raza comunei Chiajna din Județul Ilfov.
În momentul de față, APA NOVA furnizează apă potabilă către două milioane de locuitori în afara localității, compania având posibilitatea de a mai furniza și pentru un număr de locuitori semnificativ mai mare , consum care poate fi asigurat cu certitudine în Chiajna.

În urma discuțiilor cu reprezentanții APANOVA Chiajna – Roșu, proiectul poate fi abordat în trei feluri:

1. Pentru această distribuție este necesară construirea unei stații de pompare în curtea stației de tratare. Această stație va reprezenta furnizorul principal din zonă, urmând ca de aici să se distribuie către celelalte zone din localitatea Chiajna.
2. A doua modalitate de a realiza distribuția apei potabile în zona, este construirea unei noi stații, care să fie amplasată pe un teren din localitate, în apropierea apeductelor Arcuda – Roșu, folosindu-ne de o rețea legată la furnizorul principal din Comuna Joița, Sat Bâcu.
3. Cea de-a treia modalitate este aceea de a prelungi rețeaua existentă din sectorul 6. Militari Residence va fi prima zonă legată la această conductă, o parte din construcțiile de aici beneficiază și astăzi de apă provenită din sectorul 6 pe strada Schiorilor .

Acest proiect va fi demarat prin accesarea fondurilor europene și urmează să fie implementat imediat ce voi deveni primarul localității Chiajna. Va fi un proiect dedicat locuitorilor din această zonă, care are următorul avantaj: consumul de apă va fi sigur si permanent, întrucât conform studiilor apa ar putea dispărea din puțuri în maxim 10 ani.

Mulțumim pentru sprijin Companiei APANOVA Chiajna!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *