Se fac tot mai multe înțelegeri pentru susținerea unui candidat unic… Disperare mare!

Campusul scolar de pe Amforei. Cine-l va termina?
Campusul scolar de pe Amforei. Cine-l va termina?

În tot mai multe unități administrativ-teritoriale (localități, sectoare) ”…principalele partide de dreapta și-au dat mâna pentru susținerea unui candidat unic”, zice premierul Orban.

Sunt curios cum ar reacționa candidații ”principalelor partide de dreapta” din Chiajna dacă de la nivel central (procedură des întâlnită) se va stabili ca cei doi candidați să-și ”dea mâna”, cele două formațiuni politice susținându-l pe unul singur.

Vă imaginați cam ce distracție ar fi pentru noi ăștia care credem cu tărie că singura dorință a celor care își doresc fotoliul de primar este să ne umple de bunăstare? Atunci am vedea clar cam cine nu mai poate de focul nostru, al celor mulți care așteptăm să ne cadă schimbarea din Cer.

Dă-ne Doamne o asemenea decizie de la nivel central!
Dacă va fi să fie așa eu declar aici, public, că nu mai mă voi uita niciun minut la ”vulpițe” și că voi sta cu ochii doar pe spectacolul de care sunt convins că am avea parte.

Păi să vii tu și să ceri tuturor celorlalți să se retragă și dintr-odată să fii nevoit să-ți dai mâna?
Păi dacă nu ți-o mai dă înapoi cel căruia i-ai dat-o? Ce te faci? Rămâi fără ”coledzi”? Sigur, și reciproca este valabilă!

PS. O bag și eu p-aia cu ”acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare”! E la modă să nu-ți asumi opiniile!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *