”Petrolul este o echipă de tradiție, iar performanța trebuie să fie sinonimă cu Petrolul!”

Petrolul Roata Cartojani
Petrolul Roata Cartojani

Petrolul Roata Cartojani a a terminat ediția 2018-2019 a campionatului județean de fotbal Giurgiu pe locul 10 în Seria Nord, cu 30 de puncte, fiind într-o continuă ascensiune la finalul returului.

În tur echipa din Roata nu a câștigat nicio partidă, acumulând doar 2 puncte din două meciuri terminate egal.
În retur echipa din Roata a câștigat 28 de puncte din 9 victorii și un meci terminat egal.
Oricât de neinteresați am fi, dacă aruncăm cel puțin din când în când un ochi spre fotbal nu se poate să nu ne atragă atenția aceste rezultate.

”Vinovatul” principal de revenirea din retur este Ștefan Udroiu, antrenorul întors la Petrolul după o absență care s-a dovedit nefastă, îndrăznesc ”să-l acuz”, pentru echipă!!
Dar, modest cum este, Ștefan Udroiu, cel căruia i se datorează revenirea spectaculoasă din retur, mi-a spus că ”…am avut alături o ECHIPĂ de caractere, o echipă de oameni minunați”.

”Și mă așteptam la asta!”, a continuat Ștefan Udroiu, antrenorul petrolului Roata Cartojani.
”Înainte să înceapă returul ne-am așezat la o masă și am discutat serios ce ne dorim, unde dorim să ajungem și fără ezitare am pornit la drum pentru a scoate echipa din situația jenantă în care ajunsese. Eu am crezut în băieți, ei au crezut în mine și cu toții am crezut în potențialul acestei echipe.

La final am cules rezultatele. Fără încredere, ambiție și transparență în cadrul unui grup nu poți obține performanță.

Dacă facem o scurtă analiză a returului observăm că în ultimele 8 meciuri avem 7 victorii, înfrângerea fiind provocată, la limită, de către lider.
Din Păcate la înfrângerea de la Bolintin Vale și egalul de la Trestieni am avut probleme de lot (au lipsit 4 jucători de bază) iar acest lucru s-a văzut în rezultate.

La înfrângerea, tot la limită, din meciul de la Roata în partida cu Singureni nu prea sunt multe de spus, doar că acela a fost un meci mai special…

Tot timpul am avut sprijinul și respectul celor implicați în fenomenul fotbalistic din Roata și Cartojani și împreună, jucători, staff și suporteri, cu un efort constant și continuu am reușit să luminăm imaginea acestei echipe cu tradiție în fotbalul giurgiuvean.

Sperăm să ne organizăm conform planurilor și echipa, în următorul sezon, să se bată la podium.
Indiferent cine va conduce, de pe banca tehnică, din lojă sau din teren, această ECHIPĂ trebuie să înțeleagă că petrolul nu se poate zbate în mediocritate!
Petrolul este o echipă de tradiție iar performanța trebuie să fie sinonimă cu Petrolul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *