Cod Roșu de grandomanie!

Alegeri locale și europarlamentare în Giurgiu
Alegeri locale și europarlamentare în Giurgiu

Cum ”ie, bă, băeți” cu Codul Roșu?! S-a convins și ăla care a fost cu ideea ”codului” că un Cod roșu avertizează asupra unui dezastru, asupra unei nenorociri iminente, o nenorocire ce va să vină?

Pentru voi nenorocirea a venit… Și v-a lovit de vă ustură la ficați… Și a venit nu doar la Mihăilești ci în tot județul…

O meritați cu vârf și îndesat căci prea ați fost plini de voi iar la municipiu chiar v-ați lăsat călcați în picioare, terfeliți…
Și asta v-o spune unul care este socialist până în măduva oaselor, neavând vreo simpatie pentru liberalism sau ”aiurism”.
Și v-o spun cu multă tristețe în suflet dar meritați cu vârf și îndesat palma pe care ați primit-o pentru că vă bateți joc de ideea de social-democrație, fiind mult prea atenți la interesele personale ale unora care s-au strecurat între voi, nu pentru că le-ar păsa de social-democrație ci pentru că sunt ahtiați după înavuțire.

Și stați pe aproape că vin și alegerile parlamentare…
Dar încă mai sper ca până atunci să vă vină măcar o urmă de înțelepciune (la cap!)…
La capul vostru, al fiecărui membru de partid și susținător dar mai ales la ”capul” partidului, al conducătorilor acestuia căci văd că marea masă de membri nu prea au vreun cuvânt de spus.

Tornadă la PSD!
Tornadă la PSD!

COD ROȘU!!! Tornadă, de, voi ați anunțat-o cu codul roșu!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *