Paranormal?! Mai degrabă ANORMALI!

Parc pentru copii în Giurgiu
Parc pentru copii în Giurgiu

Parcul din imagine, aflat pe strada Decebal, este de multă vreme într-o stare deplorabilă, cu instalații care pot provoca o adevărată nenorocire (stare de fapt semnalată repetat în media locală).

Zilele astea cineva a legat poarta cu o sârmă; vreau să cred că autoritățile locale au legat-o, în vederea reparării (deși am mari rezerve) dar s-ar putea să o fi legat-o vreun părinte mai responsabil.

Numai că… DEMENȚII, nici nu încerc să le zic altfel, au rupt gardul pentru a intra în parc.

Nu, nu sunt de vină demenții, demența este o boală și trebuie tratată ca oricare altă boală, în centre speciale, dacă înțelegeți ce vreau să spun.
De vină sunt autoritățile locale pentru că au derulat multe programe, cu fonduri europene, pentru instalarea de camere de supraveghere și routere în toate spațiile publice din oraș, inclusiv în acest parc.

Timpul a trecut, ”banii au fost luați, nu dați”, vorba unui contemporan în viață (sic!), acele camere ”nu au văzut” vreodată vreun dement iar autoritățile, prin ”brațul lor înarmat” și mă refer la Poliția Locală, nu au dat vreodată o amendă unui asemenea dement (sau, hai, treacă de la mine, au fost atât de puține încât nu au avut vreun efect).

Ghilotina din parc
Ghilotina din parc

Imaginați-vă ce s-ar putea întâmpla dacă acea ghilotină, rotindu-se, ar apuca piciorul unui copil…

Giurgiu, parc de joacă pentru copii: poartă legată, gard rupt, instalații distruse, gunoi cât cuprinde…
Giurgiu, cu adevărat un BÂLCI MEMORABIL!!! (vorba altor contemporani în viață!!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *