…Dansăm (jucăm) în familie… Fotbalul e ca aerul pe care-l respirăm!

Echipa Viitorul Hulubesti, inclusiv vicepresedintele si presedintele
Echipa Viitorul Hulubesti, inclusiv vicepresedintele si presedintele

Unul dintre jucătorii de fotbal giurgiuveni cu care am interacționat de câteva ori, cu mare plăcere, este Flavius Paraschiv.

În urmă cu câțiva ani făceam în pagina mea un sondaj care avea ca subiect ”cel mai simpatizat/simpatic jucător de fotbal giurgiuvean”, sondj în care Flavius Paraschiv s-a situat pe locul 3, un loc onorabil, având în vedere expunerea sa, la o echipă modestă jucând atunci.

M-am întâlnit cu Flavius zilele trecute, în vârf de munte! Bine, el era la munte, eu acasă, în fotoliu în fața calculatorului. Dar online-ul e ”onlain”, loc în care distanțele nu au vreo importanță. Flavius era cu soția sa… De ce o menționez aici? Păi pentru că…

”Am înființat echipa Viitorul Hulubești împreuna cu soția mea Anca Vica Paraschiv, fără de care nu aș fi reușit să trecem peste acest prim sezon foarte greu pt noi (2022-2023).
Eu sunt președintele, soția mea este vicepreședintele asociației Viitorul Hulubești 2022.

Spun foarte greu pentru că am jucat cu echipe puternice în seria noastra. Echipe cu istorie.
Nimeni nu a crezut că vom termina măcar turul și că nu ne vom retrage, pentru că nu aveam buget, nu aveam sponsori, aveam nimic, pe scurt, în afară de susținerea domnului primar care ne-a achitat integral facturile catre AJF, echipamente și ce a mai fost nevoie pentru start.

A fost foarte greu. Încă este.
Cu toate acestea am format echipa, un grup unit, un grup de prieteni. Băieții au contribuit cu bani din buzunarele lor (și nu suntem mari mahări vreunul) la combustibil, apă, medic, arbitrajele în meciurile de pregătire. După prima noastră participare în campionat singurul trofeu pe care l-am câștigat a fost trofeul fair play.
Eu și Anca sperăm ca în sezonul ce va începe, 2023-2024, să ducem echipa cât mai sus posibil în clasament. Toți, toată echipa, avem voință și o ambiție greu de depășit de altcineva…

Băieții sunt mult mai motivați și mai ambiționați sezonul acesta. Am văzut că se poate mai mult, avem și ceva experiență acum…
Promitem să nu mai dezamăgim persoanele care cred în noi și ne-au susținut până acum. Mă refer la familiile băieților și prietenii care ne sună după fiecare meci să ne întrebe cum suntem.
Suntem bine! Și vom fi și mai bine, din ce în ce mai bine!

Vă așteptăm să veniți să vedeți, să ne vedeți jucând. Pentru plăcerea noastră, pentru plăcerea și bucuria voastră jucăm!
Veniți să vedeți Viitorul… Viitorul Hulubești!”

Cam asta mi-a spus Flavius Paraschiv.

Și un PS, căci nu mă pot abține: tot mai credeți voi, unii, vă știți voi care, că ”fotbal de plăcere” este o găselniță jurnalistică scornită de unu` ca mine?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *