Când vrei și ”vox populi” îți răsună în urechi, se poate!

Autoritatile au reactionat
Autoritatile au reactionat

Mă amuză tare când văd că ”…la sesizarea redacției noastre autoritățile au făcut și au dres…” Mai ales ”au dres-o”(sic!).

Nu am redacție pentru a-mi ”permite” să zic și eu așa, sunt doar un cetățean (care, din întâmplare are un modest blog), unul dintre mulții giurgiuveni care vor și cred că pot trăi într-un Giurgiu frumos, curat și civilizat.

Scriam în urmă cu doar câteva zile despre starea jalnică a unui părculeț… (vezi: stiridemaine.ro/paranormal-mai-degraba-anormali/ ).

Trecând azi dimineață pe lângă acel părculeț am constatat, nu cu surprindere ci cu bucurie, că ”ghilotina rotitoare” a fost reparată, structurile metalice și băncile vopsite, tartanul recondiționat.

S-a întâmplat asta pentru că ”redacția noastră a sesizat”? NU!
S-a întâmplat asta pentru că, mai mult ca sigur, au fost foarte multe voci ale mai multor alți cetățeni, mai ales cei care au copii pe care îi duc în acel parc, au vorbit la unison.
Iar autoritățile au reacționat pentru că atunci când mulțimea unită vorbește, ia atitudine, acționează, ceva se clatină!

Sigur, ideal ar fi ca autoritățile să-și îndeplinească sarcinile din proprie inițiativă, fără să aștepte ”sesizările unor redacții”.
Și sunt convins că o fac sau, cel puțin, încearcă să o facă, în sprijinul acestei afirmații aducând ca argument faptul că în plimbarea mea matinală prin zonă l-am întâlnit pe unul dintre viceprimari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *