”Epidemie” (pandemie) de conducători auto fără permis

Conducere fara permis
Conducere fara permis

Tot mai multe evenimente rutiere aduse în atenție de către polițiștii de la Rutier te duc cu gândul la faptul că Legea este prea blândă sau că multora puțin le pasă de ea.

Nu mai puțin de 6 conducători auto au fost depistați fără permis în acest final de săptămână de către polițiștii giurgiuveni; toți cei aflați în abatere s-au ales cu dosar penal.

Duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 07.20, polițiștii din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Comana au depistat în trafic un bărbat de 40 ani, din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 401, în comuna Vărăști, sat Dobreni, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 12.45, un bărbat, de 41 ani, din municipiul Giurgiu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, având permisul de conducere reținut.

Duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii Postului de Poliție Băneasa, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe raza comunei Băneasa, au depistat un tânăr de 20 ani din comuna Băneasa, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere.

Duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 05.55, polițiștii, au depistat la intersecția Drumului Județean 411 cu Drumul Național 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, un bărbat din municipiul București, în timp ce conducea un autoturismul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 43 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 5, localitatea Adunații Copăceni, județul Giurgiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *