Ştiri în neştire, adunate din Parcul Colorat!

Vorbeste lumea in Parcul Colorat
Vorbeste lumea in Parcul Colorat

Cu elicopterul, mai nou, circulă aleşii noştri în ultima vreme… Sau cu coloane protejate de maşini blindate… Nu mai e mult, probabil, şi vor scoate şi tancurile în stradă! Pentru a merge pe drumurile patriei, nu pentru altceva… Aleşii în mijlocul oamenilor? N-ai să-i vezi!

Ne informează unii că pensionarii vor beneficia de şi mai multe medicamente compensate, că va creşte plafonul de la care se va aplica compensarea…
FRAŢILOR (voi între voi, ăia care sunteţi, voi ai voştri, adică), daţi-ne cel puţin medicamentele aşa cum le-am luat şi până acum dar DAŢI-NI-LE!!!

De 3 (trei) zile aştept şi bat drumul la cabinetul medicului de familie pentru o reţetă… Nu merge sistemul… Îi este jenă medicului când mă vede, nu numai pe mine, evident, dar eu ştiu că nu are vreo vină el.
O bătaie de joc a ajuns sistemul de sănătate.

O domniţă deputat se tot laudă că a mai făcut o întâlnire cu nu ştiu ce reprezentanţi ai nimănui…
Domniţă dragă şi voi, ai voştri! Zilnic şi de 7 ori pe zi puteţi face astfel de întâlniri! Eu şi cei ca mine, bolnavi adică şi nu doar pensionari, vedem realitatea cruntă, nu avem medicamente şi nu ne mai prostiţi cu întâlnirile voastre!

Oamenii nu mai dau doi bani pe întâlnirile şi pe vorbele voastre…
Un articol dintr-o publicaţie giurgiuveană în care se vorbea despre nereguli grave din sistemul giurgiuvean de sănătate a avut sute de distribuiri pe reţelele sociale…
Fac eu un calcul elementar, domniţă!
500 de distribuiri la 10, 100, 1000 de prieteni din lista fiecăruia dintre cei care au distribuit fac un număr pe care eu nici nu mi-l pot imagina!!! Nu are judeţul Giurgiu atâţia locuitori dar la mulţi giurgiuveni ajung astfel de informaţii.
Postări ca ale domniei voastre, domniţă, au 3-4 aprecieri dintre care 2 sunt ale celui care v-a scris articolul.

Marţi în staţia de autobuz Sanitas (aşa i-a rămas numele) cei de la Ploiţia Locală Rutieră aplicau amenzi şi blocau roţi la maşinile parcate neregulamentar în staţie.
Foarte bine, am apreciat acţiunea lor, i-am felicitat în gând şi pentru că eram cu nepoţica în parc m-am uitat la ei o vreme…
Eram curios să văd dacă se duc şi în staţia de autobuz de pe Tineretului, imediat după colţ, că şi acolo erau maşini parcate…
Nu s-au dus… Probabil că o vor face azi.

Doi turişti (francezi) riscă maximum 6 ani de închisoare pentru că au plecat de la plajă cu câţiva saci plini cu nisip în portbagaj. Turiştii au fost surprinşi de forţele de ordine în timp ce puneau sacii plini în portbagaj. Probabil că nu vor face puşcărie, se vor alege cu vreo sancţiune.

Văzând cam ce pedeapsă ar putea să primească aceia ppentru 3 saci cu nisip luat de pe plajă, 6 ani adică, m-am întrebat cam câte sute de ani ar trebui să primească administratorii unor balastiere… Dar aceia nu au fost prinşi cărând cu sacul… Probabil că maşinile de mare tonaj nu sunt incluse la unităţi de măsură…
Aceia sigur, nu probabil, nu vor primi vreo sancţiune.
Nici măcar cei despre care se spune că ar fi avut o balastieră chiar în apropiere de podul de la Grădiştea… Nu spun că ar fi vreo legătură între cele 2 obiective… Consemnez doar zvonuri.

Voi reveni cu ştiri în neştire auzite în Parcul Colorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *