Și la ultimul examen, simularea bacalaureatului, județul Giurgiu este pe ultimul loc

Evoluție
Evoluție

La simularea Bacalaureatului județul Giurgiu a înregistrat o rată de promovare de 25,2% la clasa a XII-a și de 16,6% la clasa a XI-a, situându-se pe ultimul loc în țară.

Giurgiu este singurul județ plasat sub pragul de 20%. Nu este un capăt de țară…

Am asistat zilele acestea la câteva poziții ale unor canale media față de ”NESATISFĂCĂTORUL” primit de către conducerea Inspectoratului Școlar Giurgiu, concret, de către inspectorul general.

I-am văzut pe unii cum îl căinau pe respectivul inspector general, încercând să dea o notă de vendetă, de răzbunare personală, de mașinațiune ordinară acordării acelui calificativ, un calificativ acordat politic, nu-i așa?!

Pot înțelege faptul că în ultimii ani nivelul rezultatelor înregistrate la diversele examene în județul Giurgiu este din ce în ce mai scăzut; probabil că există un trend național, în care nu putem să nu ne înscriem.

Nu pot înțelege însă DE CE GIURGIU ESTE ÎNTOTDEAUNA pe ultimul loc! La evaluare, bacalaureat, definitivat și oricare alt examen…
Oare despre vendetă să fie vorba?

Sau poate că despre o durere în… cot?! Despre o stare întronată în mulții ani în care procentele la alegeri au fost de fiecare dată zdrobitoare în favoarea unui partid… Și nu mă refer la unul anume căci dacă vă veți uita cu atenție așa a fost pe vremea PNL-ului lui Iliescu, așa este pe vremea PSD-ului lui Bădălău și probabil că așa va fi și pe vremea…

Dar vremea noastră, a celor mulți și proști, când va veni?
Proști că asistăm impasibili la ce ni se întâmplă, căci altfel nu om fi noi mai proști decât cei care își bat joc de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *