”Chiajna oamenilor buni”, spun cei de la USR, Chiajna noastră, a tuturor, zicem noi!

Echipa USR Chiajna
Echipa USR Chiajna

Voi promova fiecare demers al celor care, candidați fiind la Primăria Chiajna, la conducerea comunei Chiajna, ne promit o schimbare, ne promit un trai mai bun… Poate vreunul dintre aceștia se va ține de cuvânt!

USR Chiajna, candidatul acestei formațiuni politice, Cornel Zainea, sunt deocamdată cei mai activi la nivel declarativ; sunt convins că vor veni și cu proiecte, cu propuneri concrete și chiar cu un angajament de onoare făcut cu cetățenii acestei localități.
Ei vorbesc despre o alianță cu cetățenii… Eu mi-aș fi dorit să vorbească despre un contract cu cetățenii… La care arbitru să fie Dumnezeu!!

Azi pe pagina de Fb (nu este chiar cel mai potrivit loc pentru a face politică) au postat un crez, un țel, o propunere; o redau integral:

”Chiajna oamenilor buni

Ne-am mutat în Chiajna pentru că ne-am dorit o viață mai bună. Cei care conduc primăria de 24 de ani și-au arătat limitele și e nevoie de o schimbare.

Propunem înlocuirea unui primar care a construit o groapă de gunoi în ograda comunei cu unul care a luptat să scăpăm de efectele ei. E nevoie de transparență în Primărie și de un om implicat, nu de un politician blazat care n-a reușit nici să asigure apă curentă în Chiajna sau canalizare, ce să mai zicem de parcuri sau zone de promenadă.

Echipa noastră de consilieri e formată din oameni normali, muncitori, cu bun simț. Care au intrat în politică pentru că n-au avut un trotuar pe unde să plimbe căruciorul copiilor sau o școală la standarde europene. Orice om care vrea să facă sport, de exemplu, trebuie să stea 20-30 de minute în mașină până la un parc din București. Nu avem unde alerga, nu avem pe unde merge cu bicicleta. Mersul la meci la Concordia nu intră în categoria “a face sport”.

Anul acesta începe schimbarea în bine.”

PS. Pagina mea este deschisă oricui, tuturor celor care cred că au ceva de spus și mai ales de făcut în această comună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *