Unde găsiți cele mai bune roșii din MR? În piața La Strada

Rosii din piata La Strada
Rosii din piata La Strada

Am mai scris despre piața din complexul La Strada de pe Rezervelor și probabil că o voi mai face atâta vreme cât acolo voi găsi mereu legume și fructe de cea mai bună calitate, proaspete și la prețuri rezonabile.

Își vând produsele acolo producători adevărați! De ce și, mai ales, de unde știu asta? Păi uitați-vă pe tarabele lor și veți fi surprinși de lipsa citricelor!!! Cum, veți întreba, producătorul român nu cultivă citrice? Ei uite că băieții din piața La Strada nu cultivă citrice.

Au însă legume și fructe din ferma lor, produse cu multă trudă și vândute cu mult respect față de cumpărător.

Eu am ce am cu roșiile! Am scris aici un articol, interlocutorul nu este din Chiajna dar îl cunosc bine, și puteți avea deplină încredere în unul care scrie la modul acesta! Și nu sunt chiar așa de zgârcit!

Revenind la roșiile din piața La Strada… Nu sunt ieftine chiar cum aș fi vrut eu (vezi articolul) dar sunt cele mai ieftine din zonă. Și mai ales sunt bune… Coapte, fără lemn și gustoase.

Acesta nu este un articol publicitar. Este un semn de recunoștință pentru amabilitatea celor care vând acolo și unul de apreciere pentru produsele vândute acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *