Tot timpul meciului i-a binecuvântat părintele dar tot i-am învins!

Bucurie la Bujoru
Bucurie la Bujoru

Bujoru Vlad Țepeș a învins în deplasare cu 1-0 pe Fortuna Herăști duminică, 20 octombrie, în etapa a 8-a a ligii a 5-a Giurgiu la fotbal.

În urma acestei etape Bujoru Vlad Țepeș este pe locul 2, cu 16 puncte dar cu un meci mai puțin disputat decât Fortuna Herăști, aflată pe locul 1, cu 18 puncte.

Nici zeița Norocului (Fortuna) și nici rugăciunile preotului din Herăști, prezent la teren nu le-au fost de prea mare ajutor gazdelor; în schimb în tabăra oaspeților a fost mare bucurie.
Bucurie care, pentru unii dintre membrii echipei de la Bujoru a început să se manifeste încă de sâmbătă, atunci când Nicușor Zamora a fost nașul fetiței lui Mihai Alexandru Bilciurescu, atacantul Bujorului Vlad Țepeș, recent venit la echipă.

Nu va rugati si pentru ai nostri, parinte? pare a spune Nicusor Zamora!
Nu va rugati si pentru ai nostri, parinte? pare a spune Nicusor Zamora!

”La Herăști a fost ca în Vestul sălbatic, cu presiuni și amenințări din partea unor spectatori dar și a unor oficiali ai echipei locale”, mi-a spus cu o pronunțată nuanță de regret în glas Nicușor Zamora, președintele asociației din Vlad Țepeș.
”Am avut mare noroc cu arbitrajul, unul de nota 1000, cu prestația centralului Burcea Adrian, cel care a reușit să țină meciul în mână și a făcut în așa fel încât nemulțumirile, furia unor spectatori să nu pătrundă și în teren.

I-am înțeles oarecum pe acei spectatori cărora nu le convenea că echipa lor este dominată dar acesta este fotbalul, aceasta este frumusețea fotbalului, mingea este rotundă iar norocul și-l mai face și omul cu mâna lui, cu piciorul lui la fotbal.

Nu ne bazăm însă prea mult pe noroc! Ne bazăm pe lotul pe care îl avem în acest moment.
Ziceam că recent a venit Bilciurescu, un jucător cu multă experiență, în ultima vreme jucând la Metaloglobus, au mai venit la echipă și câțiva jucători care în sezonul trecut au jucat la Mihai Bravu, vechii combatanți sunt oameni de nădejde, toți jucând pentru sufletul lor și pentru comunitate.

Ce să ne mai ascundem! Ne gândim cu speranță dar și încredere în forțele noastre la Liga 4!

Le mulțumim celor din Herăști care au înțeles cum este cu fairplay-ul, care au știut să ne respecte și care nu au încercat să păteze o prietenie care ne leagă de mulți ani de zile.
Iar celor agresivi, care ne-au înjurat și amenințat tot timpul, le spunem că pot veni fără teamă la Vlad Țepeș, la meciurile viitoare, căci noi nu o să ne purtăm cu ei cum s-au purtat ei cu noi”, mi-a spus Nicușor Zamora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *