Pătroi merge (mai) departe! (UN POLIȚIST CU CARE NE MÂNDRIM)

Pătroi merge (mai) departe!
Pătroi merge (mai) departe!

În perioada 26-28 aprilie a.c. Poliția Română a fost prezentă la cea de-a XXI-a ediție a evenimentului „Motorrad Sternfahrt” desfășurat în localitatea Kulmbach din landul Bavaria – Germania, fiind reprezentată de către polițistul giurgiuvean, subcomisar de poliție Nicolae Pătroi, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Biroul Pregătire Profesională.

Acest eveniment este dedicat siguranței rutiere și colaborării dintre polițiile europene, participând aproximativ 60 de polițiști și militari motocicliști din 10 țări ale Uniunii Europene, Poliția Română fiind singura instituție dintr-o țară sud – est europeană prezentă pentru a 7 a oară consecutiv la această întâlnire.

Reprezentantul Poliției Române a fost recompensat cu trofeul “Cea mai lungă călătorie” – 1700 km, prezența acestuia fiind apreciată în mod deosebit de către organizatori.

La activitate a fost prezent ministrul de interne al landului Bavaria, domnul Joachim Herrmann.

La această manifestare, anual sunt prezenți circa 35.000 – 40.000 de motocicliști, beneficiari ai programelor de educație rutieră și acordarea de prim ajutor oferite de către Poliția Germană, Crucea Roșie Germană și A.D.A.C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *