”Nu s-a întâmplat ceva deosebit la Singureni! Cum ne-au tratat, așa i-am tratat!”

Un primar care uda terenul rar veti vedea
Un primar care uda terenul rar veti vedea

AFC Singureni a învins cu 1-0 pe Avântul Florești sâmbătă, 18 mai, în etapa a 29-a Seriei Nord a Ligii a 4-a Giurgiu la fotbal.

În acest moment Singureniul este, alături de Argeșul Mihăilești, participantă la play-off.

Scorul din partida de sâmbătă nu a fost unul mare dar a fost în schimb mult comentat pe rețelele sociale. De fapt comentată a fost partida în sine căci scorul aproape că nici nu a mai contat!

Nemulțumiți au fost cei de la Avântul Florești, cei care, printre altele afirmă că, citez:
”Pe tot parcursul meciului spectatorii din Singurei i-au amenintat pe fotbaliștii floreșteni si au aruncat cu obiecte contondente in teren.
La finalul meciului primarul din Singureni a intrat in teren si a palmuit un fotbalist de la Floresti.
Arbitrii s-au facut ca nu vad, iar sefii AJF Giurgiu inchid ochii la golanelile geniului fotbalistic de la Singurei.”

Și au fost încă multe alte comentarii. Precizez că nu comentez acele comentarii, nu îmi permit să afirm că reflectă sau nu realitatea întrucât nu am fost la acel meci.
Dar văzând acele comentarii în direct și în reluare (le-am citit de mai multe ori) am luat legătura și cu partea adversă, pentru a afla și punctul de vedere al celor din Singureni.

Înainte de a consemna cele spuse de către Cristian Răgălie, managerul echipei din Singureni vreau să spun, să subliniez faptul că eu apreciez foarte mult implicarea primarului din localitate în activitatea echipei de fotbal… Nu cred că mai este vreun alt primar în județul nostru care să se implice atât de mult în activitatea fotbalistică, nu cred că este vreun alt primar care să se implice mult în activitatea sportivă, în general…

Nu vreau să creadă cineva că iau apărarea cuiva! Nu am fost acolo, nu știu cum a fost dar sunt convins că cei care au fost au apreciat obiectiv situația și dacă cineva a greșit sunt la fel de convins că AJF Giurgiu va aplica sancțiunile care se impun.

Iată însă ce zice și Cristian Răgălie, managerul AFC Singureni:
”Nu am multe de comentat însă față de ce s-a întâmplat la meciul tur de la Florești acum nu a fost nimic deosebit. Cum ne-au tratat ei atunci așa i-am tratat și noi pe ei acum.
Primarul nu a jucat (l-am întrebat în mod expres dacă ”Mario” a jucat); a fost rezervă și evoluția jocului nu mi-a permis să-l bag în teren.

Meciul în sine a fost unul foarte greu, împotriva unei echipe arțăgoase, care se pare că doar împotriva noastră joacă la capacitatea maximă.

Despre ce zice domnul Costel… Am văzut și nu vreau să comentez aberațiile lui. Nu este prima dată când scrie despre noi.
Observatorul de joc a fost acolo, domnul Ivan Iulică, cel care este și șef al Comisiei de arbitri și a notat tot ce s-a întâmplat.
Vă asigur că domnul primar nu a atins vreun jucător de la ”marea” echipă din Florești.
Marea diferență dintre mine și acest Costeluș este că eu am fost prezent la meci și când scriu ceva sau vorbesc cu cineva nu aberez!
Repet, niciun jucător de la Florești nu a fost atins de către primarul comunei Singureni.

Îmi felicit echipa pentru victorie și pentru a doua participare consecutivă la play-off!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *