”Astăzi am simțit un gust amar; la greu am rămas din nou singur!”

Tristete mare la Bolintin Vale
Tristete mare la Bolintin Vale

Bolintin Malu Spart a pierdut cu 1-5 partida cu Luceafărul Trestieni sâmbătă, 18 mai, în etapa 29 a Seriei Nord a Ligii a 4-a Giurgiu, ultima etapă pentru echipa din Bolintin Vale.

Înfrângerea este una dureroasă; nu spun rușinoasă căci în fotbalul de la acest nivel nimeni nu joacă pentru a-l face de rușine pe partenerul de întrecere (sau cel puțin așa îmi place mie să cred).

Pentru Bolintin Vale această ediție de campionat s-a terminat sub toate aspectele; trist este că s-a terminat lăsând un gust amar, un gol în suflet celor care au pus multă pasiune dar și speranțe în această echipă.

Deși l-am văzut foarte trist pe Leontin Zamfir, sufletul echipei din Bolintin Vale, nu m-am putut abține și după meci l-am abordat, rugându-l să-mi spună câte ceva despre situația echipei din orașul giurgiuvean.
Iată ce mi-a spus Leontin Zamfir:

”A fost un campionat bun pentru noi, am avut o evoluție bună în cea mai mare parte a acestui campionat; din păcate în cea de-a doua parte a sa la Bolintin au apărut problemele.

Și asta s-a întâmplat atunci când antrenorul Florin Anghel a început să împartă echipa în două tabere!
Dându-mi seama că lucrurile nu merg bine și că riscă să ia o turnură nefavorabilă pentru echipă am hotărât să îl schimbăm.
Atunci s-a rupt tot, un grup de jucători plecând cu el.

Am încercat să îndrept lucrurile dar totul s-a întâmplat prea din scurt și nu am avut nici forța, nici tăria necesară. Am făcut eforturi să ne menținem la nivelul anterior însă s-a dovedit că nu am reușit și acum, iată, am ratat un obiectiv frumos, un obiectiv spre care priveam cu multă speranță. Asta este!

Vreau însă să menționez că toți jucătorii și-au primit banii promiși până la ultimul cent atât cei care au plecat cât și cei care au rămas. Nu au fost bani mulți dar noi ne-am ținut de cuvânt și ne-am onorat promisiunile făcute.

Le urez succes echipelor care au terminat pe primele locuri și le doresc meciuri frumoase, care să bucure și spectatorii.

Cât despre noi? Punct și de la capăt! Cu speranța că vom găsi formula ideală pentru ceea ce ne propunem!
Și pentru că este momentul, vreau să (re)aduc în atenție unul dintre proiectele mele de suflet: vreau să transformăm două clase de la Liceul Bolintin vale în clase cu profil sportiv (fotbal), pe modelul liceului din Chiajna, astfel încât să ne creăm o pepinieră de sportivi (fotbaliști) în orașul nostru căci sportul, nu-i așa, nu dăunează cuiva.
Iar despre bani, o spun fără reținere căci totul s-a făcut legal, s-au cheltuit circa 150.000 de lei și îndrăznesc să afirm că dacă se vrea sunt bani pentru o competiție de Liga 4.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *