Mai mult ca sigur că adevărul este, ca întotdeauna, undeva la mijloc…

Un derby cu probleme!
Un derby cu probleme!

În scurta cronică a etapei a 27-a am menționat că voi reveni asupra celor întâmplate în meciul AFC Singureni – FC Bolintin Malu Spart; am stat de vorbă cu reprezentanți ai ambelor echipe și redau integral mesajele lor, fără să comentez (deși nu prea îmi stă în caracter!!).

Alexandru Pricopie, FC Bolintin Malu Spart:
”FOTBALUL E O PLACERE, TRANSFORMATA IN MIZERIE DE NISTE HOTI CU PRETENTII DE LORZI !

Urmare a Comisei de Disciplină a Arbitrilor din data de 17 mai 2018, domnului Mirel Cojocaru, candva desemnat cu premiul de „arbitrul anului”, i-au fost retinute delegarile pana la finalul campionatului, ca urmare a prestatiei „ireprosabile” la care a contribuit in meciul dintre AS SINGURENI si FC BOLINTIN MALU SPART, meci terminat in minutul 65, atunci cand echipa noastra a parasit terenul de joc, nedorind sa ia parte la mizeria ce se desfasura in gazon.

MESAJ CATRE AJF – Comisia Judeteana de Arbitri
Avand in vedere ca suntem la final de an competitional, lasati-ne sa credem ca poate locul nostru in clasament nu este unul care sa reflecte intocmai valoarea ce am dorit sa o aratam in teren, ci mai degraba, un loc generat de niste „jocuri murdare”.

MESAJ CATRE CONDUCEREA AJF SI RESTUL ECHIPELOR PARTICIPANTE
1 an fotbalistic inseamna efort, efort sustinut financiar si mai ales fizic de oricare dintre noi. Pentru conducerea oricarui club, consider ca este frustrant orice moment similar celui de miercuri, 16 aprilie, de pe terenul celor din Singureni, iar pentru jucatori (de la orice echipa participanta) este demoralizant.
Suntem cu totii (staff, jucatori, antrenori, arbitrii, observatori) oameni; iar ceea ce se intampla, se numeste lipsa de respect intre noi.

In final, dorim sa multumim domnului observator SANDU FLORIN, care prin demnitatea sa si raportul intocmit, da putere cuvintelor scrise de noi aici si traite cel mai probabil de fiecare dintre voi.
Alexandru Pricopie, FC Bolintin Malu Spart”

Cristrian Răgălie, manager sportiv al AFC Singureni:
”Oaspeții noștri, pe care nimeni nu i-a deranjat sau înjurat, spre deosebire de cum au făcut ei în meciul tur, au venit direct porniți către arbitrii, înjurându-i și amenințându-i încă de la meciul juniorilor.

Nu întotdeauna cine țipă, urlă și înjură mai tare e și cel mai bun.

Dar e mult mai ușor să procedezi așa și să acuzi arbitrajul decât să-ți recunoști propria valoare și că adversarul e cu 3 clase peste tine.
Mai bine și-ar învăța proprii jucători să execute corect un aut, că nici măcar atâta lucru nu au fost capabili.

Acuze, acuze și iar acuze.
Dar chiar așa, noi cei din Singureni, să fim singura echipă din județ neînvinsă și să nu avem valoare?! Eu cred că s-a dovedit pe teren exact cum stau lucrurile și de aceea frustrarea lor e foarte mare, și nu doar a lor.

Observ că pe Facebook toți sunt specialiști și se pricep la fotbal, dar eu le recomand să-și vadă de echipele lor și să joace pe teren, așa-zișii jucatori de fotbal.
Dar, de aici ne mai dăm seama și de caracterul fiecăruia. Eu, niciodată, nu am comentat de alte echipe, jucatori sau arbitraj, indiferent că echipa mea se batea pentru primele locuri sau pentru evitarea retrogradării. Cred ca am dat dovada de fair play și bun simț!
Si să nu uităm că ,,hoții strigă hoții!”
Cristian Răgalie, manager sportiv al liderului seriei nord, AFC SINGURENI!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *