HaBarnai cu cine pleci la drum!! HaBarnai pe cine votezi!!

Doar ei și-ai lor! Cine nu e cu ei e impotriva lor!!
Doar ei și-ai lor! Cine nu e cu ei e impotriva lor!!

Jigniri, amenințări, intoleranță, dezbinare, ură. Tupeu, oportunism, impostură, manipulare, aroganță.

Asta găsiți la ”oamenii noi”… La unii dintre ei, evident, căci voi continua să cred că sunt cu adevărat mulți tineri care cred, pot și acționează pentru a face cu adevărat o schimbare… Păcat că se lasă manipulați… Și ei văd asta din ce în ce mai bine dar nu mai au ce face, încă mai cred că toți au rămas la fel de onești ca atunci când au intrat în mocirla politicii.
Trist!

Vedeți mai jos un schimb de comentarii, de-o parte un votant, un cetățean, de cealaltă un grup de ”oameni noi” care au identificat dușmanul de clasă în persoana mea, care cred că toți cei care nu sunt cu ei sunt împotriva lor…
Eu am postat comentariul meu la un articol scris pe o pagină care nu îmi aparține, un comentariu care exprimă o părere strict personală… Și au început să curgă valurile de lături… Apreciez însă faptul că sunt uniți! Și atacă în haită!

Nelu Oancea: Eu, ca și alții, cred că USR va dispare după alegeri… Va fi absorbit de PSD (au multe în comun)… Și cum PSD este în alianță cu ALDE în acest moment orientarea este firească. Îmi pare rău însă de cei din eșalonul 2, oameni onești, oameni care chiar cred în schimbare dar care se vor vedea trădați! Oamenii onești încă nu au loc în politică.

unul: Nelu Oancea USR si PSD au multe in comun? Made my day! Recunosc, am râs! Atat s-a putut, pot spune ca vă inteleg, intr-o oarecare masura.

altul: Nelu Oancea ,tovarase,ai aparut din nou cu aberatiile idioate?!…credeam ca ai realizat cat esti de departe de realitate…sa apelati la mizerii de acest gen cu stiri false,cu supozitii si presupuneri de 2 lei,este exact caracteristica pe care oamenii o stiu deja psd=pnl= aceeasi mizerie…SINGURA SCHIMBARE VINE DOAR DE LA OAMENII ONESTI DIN ACEASTA SOCIETATE…VOTAM USR

Nelu Oancea: Chiar ați citit ce am scris, domnul unul? Mai scriu o dată: Îmi pare rău însă de cei din eșalonul 2, oameni onești, oameni care chiar cred în schimbare dar care se vor vedea TRĂDAȚI! Oamenii onești încă nu au loc în politică. Și eu îmi doresc schimbarea, chiar mai mult decât dvs, pentru că eu nu mai am timp să aștept… Voi, cei tineri, aveți timp… Mai căpătați și ceva experiență politică… Profesională sunt convins că aveți dar nu le confundați!!

Nelu Oancea: Iar dvs, domnul altul, votați ce vreți! Niciodată nu mi-aș permite să-i spun cuiva ce să voteze… Din respect pentru mine! Și un PS: mă amuză confuzia dvs deși nu m-aș aștepta să o faceți!!! Pagina mea este chiajnaonlinepunctnet , pagină blocată de niște ”jmekeri”, nu asta unde comentez!

altul: Nelu Oancea se pare ca nu va puteti depasi bariera de competenta si v-am mai dovedit asta o data cu un alt prilej de dialog…esalonul 2 exiata doar in politica pnl si psd…

Nelu Oancea: Oau!!!!! Dvs sunteți egalul lui Barna! HaBarnaveam!!

una: Nelu Oancea babaiatule daca taceai chiar nu ne prindeam ca bati campii. Mai pune si tu mana pe o carte, dar ca sa faci cornete!

Nelu Oancea: una Îmi vinzi dumneata semințele?

altul: Nelu Oancea ,nu trebuie sa fi egalul cuiva pentru a te implica si mai ales pentru a te ancora in realitate ci nu in prostie si idiotenie,incercand sa promovezi minciuna,lovind in oameni ONESTI,dar stati linistit,va inteleg,este usor vizibil ca nu puteti mai mult,nu reusiti sa iesiti de sub mentalitatea ceausista si bazata pe lins de poponete…prin urmare tovarase,incearca sa lecturezi ceva ce te ajuta sa intelegi ca vremurile de propaganda au apus de mult,dar cu siguranta si asta este prea mult…dupa ce cititi acest mesaj,de mai multe ori,vei realiza ca ai facut primul pas spre evolutie…succesuri…

altul: Nelu Oancea ,tovarase,asta cu vandutul seminte,spune tot despre cat de singur se simte neuronul pe care il mai ai si mai ales cat de obosit…Cum iti permiti tovarase sa faci o astfel de afirmatie care duce la discriminare rasiala?!?!?!…cine te crezi tu sa faci astfel de afirmatii cu tenta rasiala?!…eu nu iti vand seminte,eu ii dau gratis cateva carti,macar sa le ai in vitrina pentru ca de citit nu o sa poti fiind ocupat cu semintele…RUSINE tovarase…sa iti fie rusine !!!…cand te gandesti ca ai avut si darul de a te inmulti…

încă unul: Doar atat ??? Nea Nelu noi stim ca matale il mangai pe cap pe Petre Anghel dar hai sa lasam oamenii sa comenteze… Cu tine ne-am lamurit ce poti. C”

PS. Unul, una, altul, încă unul sunt persoane reale dar nu cred că este cazul să le menționez numele aici. Nu despre persoane este vorba ci despre mentalități.
Am capturi de ecran, pentru conformitate.
PPS2. Pentru lămurirea eventualelor nelămuriri precizez că alta, cea cu comentariul pe care altul nu-l consideră jignitor, lucrează la o firmă care oferă servicii pentru agricultură între care vânzare de utilaje, tehnologii și SEMINȚE! Dar ei nu se cunosc între ei, haBarnau cine sunt cei cu care au pornit la drum. Ei sunt impulsivi, ei doar jignesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *