Dorel Mărgărint, un independent, propune o altă alternativă pentru candidatura la funcția de primar în Chiajna

Dorel Margarint - un cetatean din Chiajna
Dorel Margarint – un cetatean din Chiajna

Dorel Mărgărint este un independent care propune o altă alternativă la candidatura pentru funcția de primar în Chiajna la alegerile care vin; propunerea sa este aceea de a fi susținut, ca și candidat unic, de toate forțele politice din localitate, aceasta fiind singura cale a schimbării.

”La sfârșitul anului 2019, Dorel Mărgărint, omul pregătit de USR Chiajna și cu cele mai mari șanse din partid să se bată electoral cu Minea, demisionează din partid (fără scandal). De la demisia lui și până în ziua de azi nu am văzut nici un comentariu negativ la adresa lui și nici vreun comentariu negativ de-al său la adresa foștilor colegi.” (Fb: Schimbăm Chiajna)

Suntem întrebați în postarea de pe Fb: ”Credeți că USR-PLUS și PNL Chiajna ar renunța la “datul la gioale” și ar accepta să susțină candidatul independent Dorel Mărgărint? Dacă ambele partide l-ar susține pe Mărgărint, primarul Mircea Minea nu ar avea nici o șansă de a fi reales, chiar dacă ar cheltui cele 5 milioane de euro pe care se aude că vrea să le bage în această campanie. Și să nu uităm că USR-PLUS și PNL ar avea șansa de a promova campanii fără atacuri, ceea ce ar duce la câștigarea unei majorități confortabile în Consiliul Local.”

NU, nu credem! Ba, dimpotrivă, suntem ferm convinși că lupta politică se va acutiza pe măsură ce ne apropiem de data alegerilor, că va îmbrăca aspecte greu de digerat, că se va recurge la jigniri reciproce și mai mult decât atât, de atacuri la persoană dar nu doar la persoana candidaților (primar, consilieri) ci și la atacuri murdare la adresa membrilor familiilor acestora, vii sau morți!

Domnule Dorel Mărgărint, sunteți un visător, un idealist și dacă vă faceți astfel de iluzii dați dovadă de slabă orientare politică.
În materialul (scris sau aprobat de dvs) din care am luat fragmentul se face referire la un precedent! Păi acolo sunt jocuri peste capetele noastre, ale alegătorilor… Cu tot respectul vă întreb: domnia voastră vă credeți Nicușor Dan? Acolo sunt interese majore de partid, oricăruia dintre cele două partide le stă în gât acea înțelegere dar ordinul vine de sus, de mult prea sus! Și unde-i ordin, cu plăcere! Nu despre alegători este vorba acolo, sunt mult prea mari interesele pentru a mai fi loc și de alegători, de ”prostime” în jocurile acelora!!

Nu vă mai faceți iluzii, presupun că sunteți un om onest (zic presupun pentru că nu vă cunosc personal iar în postările de pe Fb, oricui ar aparține, eu nu am nici cea mai mică încredere)… Alcătuiți-vă o echipă cu care să mergeți în alegeri, prezentați-ne și nouă oamenii care vor candida pentru funcția de consilier local, îi vom cunoaște și noi din vreme și în funcție de asta îi vom vota (sau nu).

Dacă o să vă tot face iluzii cum că vă vor lua în brațe cei de la PNL și USR Chiajna veți trece prin alegeri exact cum ați intrat. Cinstit și curat!!!
Probabil că veți lua 100-200 de voturi, de la prieteni, rude, vecini…

Nu mai așteptați minunea! Nu se va întâmpla! Este mult prea mustos ciolanul pentru a renunța careva la el! (chestia cu ciolanul este o metaforă, evident! Unii îi zic pamflet!).
Formați-vă și prezentați-vă echipa, mai ziceți-ne ceva și despre programul, intențiile domniilor voastre și mai vorbim.
Și nu uitați! Votul este prin excelență subiectiv!

PS. Îmi place finalul postării dvs., unul de un optimism debordant!!!
”Ce frumos ar fi, dar… ” ziceți! Aveți dreptate cu ”vom vedea!”.

One comment

  1. Consilierul compromis al lui Minea și Lansatul din gară ar face bine să ia în serios sugestia celor de la Schimbam Chiajna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *