Doi băieți tineri și frumoși vă așteaptă la piața ”La Strada”. Cu de toate!

In piata agroalimentara La Strada
In piata agroalimentara La Strada

Doi băieți tineri și frumoși vă așteaptă zilnic cu tot felul de fructe și legume de sezon și nu numai la piața ”La Strada” de pe Rezervelor.

Prețurile sunt rezonabile, chiar bune și asta dacă v-o spune un pensionar care se uită ling în portofel de fiecare dată când cumpără ceva puteți crede că așa este.

Sigur, nu este obligatoriu să mă credeți pe mine în privința prețurilor așa că cel mai bine ar fi să vă faceți drum pe acolo… Acolo veți găsi un spațiu cochet, bine amenajat și, mai ales, foarte bine aprovizionat… Cu de toate!

Legumele sunt cu rouă pe ele; îi apreciez maxim pe băieți pentru asta, sunt isteți, neam de grădinari, le stropesc tot timpul cu apă dintr-un pulverizator, lucru necesar mai ales acum când vine căldura dar și semn de respect față de cumpărători.

Preturi rezonabile
Preturi rezonabile

Nu neapărat prețurile mi-au atras atenția cât comportamentul băieților, tineri cu o amabilitate pe care rar o întâlnești ”în locurile publice”.
Din vorbă în vorbă, cumpărând, am aflat că sunt din Fierbinți!!! Dar după felul în care își făceau treaba și după bogăția și calitatea legumelor vândute sunt ferm convins că nu erau de-ai lui Celentano ci (sigur) de-ai lui Brânzoi (o spun cu mult respect).

Ce am cumpărat? Păi aproape de toate!
Mai avem de astea acasă, îi tot ziceam soției care punea și tot punea în plasă…
Tu nu vezi ce frumoase sunt, îmi tot zicea ea!
Bine, și ce facem cu atâtea?
Le mănânci!

In piata
In piata

Discuția deși nu este chiar una imaginară poate fi luată și ca glumă însă (sper să nu citească și ea aceste rânduri) nu este departe de realitate!

Dar vorbă lungă, sărăcia omului… Treceți pe acolo, pe la Piața Agroalimentară La Strada și după aceea mai vorbim…

La ciresi!
La ciresi!

A, și un fel de PS!!
Am luat de toate, cam de toate de fapt, dar cireși nu m-am îndurat să iau! Le plâng de milă celor care au soțiile însărcinate!! Și le recomand să arunce un ochi spre Creangă! Ion Creangă!