Libera exprimare da pe rascoale…

Libera exprimare da pe rascoale...
Libera exprimare da pe rascoale…

Acesta este Facebook-ul: locul în care democrația și libera exprimare dă pe răscoale!

Contul meu de Facebook, profilul giurgiuonline, a fost dezactivat. Nu știu care sunt motivele pentru că tocmai cei care se erijează în apărători ai adevărului și ai liberei exprimări nu au considerat necesar să-mi dea vreo explicație.
Sunt conștient de faptul că sunt un nimeni în raport cu un asemenea gigant, toți suntem niște NIMENI în fața lor, fiind doar niște obiecte bune de manevrat așa cum le-o cer interesele celor interesați.

Dacă cineva își amintește postările mele, nu altceva decât ce este pe site-ul http://stiridemaine.ro , poate să-și facă o imagine despre cum ar arăta inamicul public numărul unu!

Fără alte comentarii, le doresc celor care m-au tot raportat la Fb să aibă parte de toate nenorocirile din lume, să se umple de bube din care să curgă puroiul așa cum le-au curs din mințile spurcate răutățile despre conținutul paginilor mele. (Nu cred în blesteme dar poate că cei cărora le adresez cred!)

Voi renunța la activitatea pe Net! Îmi este frică!
Nu mă pot pune eu, un nimeni, cu acei oameni puternici care m-au tot raportat la Fb… Puternici nu datorită inteligenței sau a calităților morale (sunt niște limbrici) ci datorită banilor pe care, recunosc, știu să-i facă… Dar și să-i folosească!

Trăim într-o țară democrată! Atâta cât vom mai trăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *