Depănate la lumina focului, în Parcul Colorat

S-au aprins luminițele în Parcul Colorat
S-au aprins luminițele în Parcul Colorat

S-au aprins luminițele amplasate în Parcul Colorat; cei care au o imaginație mai bogată le pot vedea ca pe pâlpâiri ale unui foc mocnind în noapte sau chiar ca pe ”lumina de la capătul tunelului”. Dar pentru asta cu tunelul chiar trebuie să ai o imaginație foarte bogată!

Eu, ca un fidel vizitator al Parcului Colorat, apreciez lucrarea administrației locale, este un lucru frumos și util, sub aspect estetic, evident.
Întotdeauna am apreciat și am promovat lucrurile bune și mai ales utile FĂCUTE de administrația locală.

Nu întâmplător am scris FĂCUTE cu strigături (cu majuscule) pentru că eu sunt unul dintre cei care apreciază faptele, nu vorbele… Uitați-vă în jurul vostru și veți vedea că este plină lumea de vorbitori și de vorbe dar foarte rar sunt făcătorii, cei care tac și fac.
LUCRURI, nu proiecte! Că la proiecte și la făcături inutile sunt unii pricepuți de nu se poate.

Precizez că toate aceste consemnări ale unor discuții (imaginare sau nu) din Parcul Colorat fac referire doar la activitatea politică a celor aduși în discuție, persoane publice care și-au asumat și această povară, a atenției care li se acordă, în momentul în care au pornit pe drumul politicii.

”Măi fraților, nu sunt prost să cred că dacă voi candida ca independent am vreo șansă să câștig fotoliul de primar.
Pentru mine ideologia de partid nu are vreo importanță, mă fac pe ea, dar sunt conștient că fără susținerea unei mașinării de vot a vreunui partid, fără lipitorii de afișe, fără trepădușii din alai nu se poate. Asta e, mă fac frate cu dracu’ până trec lacu’… Că vorba aia, voi nu votați partidu’, voi votați omu’!!!”
N-ai s-auzi în viața asta așa ceva dar pe candidatul care va zice acele vorbe, care va da dovadă de atâta sinceritate sigur îl voi vota și îl voi declara idolul meu!!!

Zice un individ că pentru el nu contează partidul ci omul…
Păi cum poți, măi stimabile, ca peste noapte, în urma unui somn agitat, probabil, să zici că ești ”de dreapta” când, la culcare, erai ”de stânga”?
Cum poți, măi frate, să ne crezi chiar idioți și analfabeți? Cât să citim în DEX știm și noi, măcar pe silabe: ”Politician = Persoană care face din politică un mijloc pentru realizarea intereselor personale”.
Iar tu ne spui că după ce plânseși pe stânga, dintr-o dată te-a cuprins dragostea alergatului pe dreapta… Cred că alergi cam de unul singur și ai mari șanse să ieși pe locul doi!
Ai grijă că sfânta ipocrizie este reciprocă; noi, alegătorii, putem fi ipocriți, putem să ne prefacem că te credem dar nu suntem proști. Te poți trezi cu 1-2 voturi în urnă.
PS. Aceste rânduri nu se adresează cuiva anume! Dacă cineva se identifică cu ele este stric problema lui!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *