Demonstrație de forță a PNL! Zeci de membri și simpatizanți au defilat pe străzile din Chiajna

Actiune a PNL pe strazile din Chiajna
Actiune a PNL pe strazile din Chiajna

Chiajna OnLine este un canal media, un blog fără pretenții de ”mare” ziar, cu adresabilitate strict locală; am auzit și eu că dacă te declari ”local” ar fi bine (ar trebui) să scrii despre cei cărora te adresezi.

Două evenimente am consemnat ieri: unul al celor mari, altul al copiilor. Pe amândouă le apreciez, cu oarecare rezerve însă.

În ordinea cronologică, primul eveniment despre care am aflat (din păcate) doar din descrierile participanților, organizatori sau doar martori, a fost marșul desfășurat de PNL, de candidații PNL la locale, pe străzile comunei.
Am scris în titlu că a fost o demonstrație de forță și reafirm asta! A fost o dovadă că membrii acestui partid știu și pot să se mobilizeze în număr mare atunci când își propun.

PNL Chiajna și-a propus ca pe 27 septembrie să câștige alegerile locale!
Și acționează consecvent și unit în acest sens.
Zeci, poate chiar peste sută, de membri și susținători îmbrăcați în galben au mărșăluit sâmbătă, 22 august pe străzile din Chiajna.
Au stat de vorbă cu oamenii nu pentru a le afla ofurile, nu trăiesc în altă lume, sunt și ei locuitori ai acestei comunități și știu foarte bine care sunt dorințele chiejnenilor…
Au stat de vorbă cu oamenii pentru a le promite, privindu-i în ochi, că vor face tot ce este omenește posibil pentru a schimba în bine tot ce merge rău în acest moment în Chiajna.

Candidatii liberalilor pe strazile din Chiajna
Candidatii liberalilor pe strazile din Chiajna

Deși este evident că sunt acțiuni de campanie eu cred că sunt de apreciat astfel de acțiuni pentru că dau o idee asupra influenței și capacității de mobilizare pe care o are un partid, un candidat la funcția de primar, un grup de candidați la funcțiile de consilieri locali.
O acțiune pe care am apreciat-o și pe care nu pot să nu o compar cu acțiuni asemănătoare ale altor formațiuni politice dar deocamdată nu am un alt termen de comparație, dacă înțelegeți ce zic!
Nu sunt simpatizant PNL dar îmi doresc și eu o schimbare așa cum își doresc mulți alții și tocmai pentru asta apreciez astfel de acțiuni; sigur că sunt și dintre cei care nu le apreciază, este dreptul lor să le convină actuala stare de lucruri și să nu-și dorească vreo schimbare; pe 27 septembrie vom vedea din care categorie sunt mai mulți!!

Acțiune pentru copii in Parcul Amforei
Acțiune pentru copii in Parcul Amforei

Cea de-a doua acțiune, una la care am participat direct dar de la distanță, recunosc, a fost cea organizată de către Asociația Tinerilor din Chiajna în Parcul Amforei, pentru copii.
Apreciez astfel de acțiuni, îi felicit pe voluntarii care fac eforturi pentru a le organiza dar ceva nu a fost chiar în regulă.

Ceva nu este in regula!
Ceva nu este in regula!

Din respect pentru organizatori mă abțin să comentez!
Fata mea, mama nepoțeilor mei nu a vrut să ne apropiem prea mult… Am văzut de la distanță, am apreciat intenția și sper să vedem și să participăm la multe astfel de acțiuni în acel frumos parc după ce va trece nenorocita de pandemie.

PS. Azi este 23 august! Ar fi fost ceva dacă în această zi liberalii organizau acea manifestație pe străzile comunei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *