Dănuț Badea, unul dintre cei care și-ar da viața pentru fotbal, revine în forță!

Danut Badea reales! (Foto: Andrei Popazu)
Danut Badea reales! (Foto: Andrei Popazu)

Badea Dănuț a fost votat ca reprezentant al Ligii a 5-a Nord în Comitetul Executiv al AJF Giurgiu, de către reprezentații acestei serii în ședința de vineri ținută la Bolintin Vale.

La ședința de la Bolintin Vale (ținută în sala de ședințe a unui restaurant) a participat conducerea AJF și reprezentanții echipelor din seria Nord a Ligii a 5-a Giurgiu, rămași fără reprezentare în CE al AJF în urma promovării echipei Real Drăgăneasca în Liga 4, Liviu Zamfir ocupând până atunci acea funcție.

12 reprezentanți au participat la vot, 11-1 a fost scorul final în favoarea lui Badea Dănuț; două propuneri au fost, reprezentantul echipei din Ghimpați și a celei din Mihai Vodă. Fiecare dintre cei doi propuși a votat pentru celălalt.

”Inițial nici nu am vrut să particip la această ședință”, mi-a spus Dănuț Badea vineri seara, când am stat de vorbă cu el, la o oră foarte târzie…
”Am zis că reprezentanții echipelor își pot desemna alesul și fără mine însă dragostea pentru fotbal, credința mea că încă mai pot face multe pentru acest sport m-a făcut să merg la ședință, zicându-mi că nu pot sta pe margine”

”Am fost desemnat cu 11 voturi, un scor des întâlnit în Liga a 5-a pe terenurile de fobal, un scor care dovedește că ceilalți au încredere în mine și în faptul că le voi reprezenta interesela așa cum se cuvine și cum am făcut-o întotdeauna de-a lungul anilor”.

Reamintesc faptul că Dănuț Badea este unul dintre pilonii fotbalului giurgiuvean, un punct de referință, un OM care nu a ezitat să-și spună nemulțumirile atunci când a fost cazul…
Pentru ”vocea” sa a fost suspendat (abuziv, spun mulți) 24 de luni și amendat cu 1000 de lei… AJF ”și-a reparat” greșeala (o recunoaștere a abuzului comis?) și în Adunarea Generală din 10 august i-a ridicat suspendarea și a anulat amenda.

Vineri, 13 septembrie, Dănuț Badea a fost desemnat reprezentantul Seriei Nord a Ligii a 5-a Giurgiu în CE al AJF Giurgiu. A mai deținut acea funcție între anii 2010-2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *