Cum să nu apreciezi când este de apreciat?!

Lucruri mărunte dar normale
Lucruri mărunte dar normale

Vineri dimineață, 15 mai, o echipă de lucrători de la Serviciile Locale ale Primăriei Chiajna uda arbuștii recent plantați pe strada Rezervelor; la toate locurile libere de construcții, la marginea trotuarului Primăria a plantat arbuști și arbori (arborii sunt încă mici dar vor crește, odată cu copiii din cartier).

Bătea un vânt de te lua pe sus la acea oră, era și cam rece dar cei doi angajați își făceau datoria cu conștiinciozitate.

Strada Rezervelor arată din ce în ce mai bine, arată ca o stradă modernă, o stradă civilizată; ar mai trebui făcute marcajele rutiere, mai ales trecerile de pietoni se impune a fi marcate cât mai urgent dar lucrurile este clar că merg spre bine… Și cetățenii reacționează și apreciază; au apărut deja trotinetele pe pistele dedicate, bicicliștii încă așteaptă marcajele…

Sunt lucruri mărunte pe care Primăria trebuie să le facă, veți zice… Și vă dau dreptate… Cu mențiunea că de la a trebui până la a face este cale lungă…
La fel de normală este și acțiunea de dezinfecție reluată de azi. Că o fi sau nu o fi utilă va ieși cândva la lumină, probabil după ce lucrurile își vor intra în normal și vor mai dispărea, se vor mai atenua teoriile conspirației.
Până atunci Primăria Chiajna reia dezinfecția pentru că așa au stabilit autoritățile sanitare că trebuie făcut și pentru că are respect față de cetățeni.

Lucruri mărunte, lucruri normale, lucruri firești, ziceți… Da, zic și eu! Vorbesc acum despre ele și voi vorbi cu siguranță și despre lucrurile vitale atunci când TOȚI ne vom exprima opinia, votând! Lucrurile importante, vitale, stabilite de cetățeni la vot sunt formate din lucruri mărunte, multe, pe care trebuie să le pună în practică cei pe care i-am votat/îi vom vota.
Până la vot însă nu pot să nu observ lucrurile mărunte dar normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *