Orice ai face tot nu vei reuși să-i mulțumești pe toți! Dar e bine să încerci!

Stalpi de protectie in Chiajna si Sectorul 4
Stalpi de protectie in Chiajna si Sectorul 4

Stâlpii de protecție pe care îi vedeți în imaginea de sus, cei cilindrici, sunt dintre cei pe care Primăria i-a amplasat după terminarea amenajării străzii Rezervelor.

Stâlpii paralelipipedici, din beton, sunt amplasați pe o stradă din Sectorul 4; stâlpi solizi, greu, chiar imposibil de doborât de o mașină obișnuită, nu una de luptă, de asalt.

Stâlpii cilindrici, îndoiți, retezați, sunt făcuți probabil din plastilină, special pentru mașinuțele din plastic ale copiilor de prin zonă… Eu nu mi-aș lăsa nepoții pe trotuarele unei asemenea străzi…
Dar ce contează ce aș face eu! Eu sunt un simplu cetățean, colac peste pupăză și fără mașină, spre deosebire de alții care au mașini ”ca lumea”, unii având chiar și șoferi personali.

Ce rost au aceste rânduri?
Păi au! Stâlpii paralelipipedici, cei solizi, din beton, au stârnit nemulțumirea câtorva cetățeni care, vezi doamne, se întreabă ce rost au asemenea stâlpi, cine și-a permis să cheltuiască atâția bani (nu se știe câți) pentru amplasarea lor…

Stâlpii cilindrici vor fi din ce în ce mai mulți în starea celor rupți, dărâmați, îndoiți… Și până la urmă, sub presiunea opiniei publice Primăria îi va demonta pe toți căci nu poate lăsa așa ceva pe străzi, ceva care să strice aspectul străzii!

Și iar vin cu sugestii! De simplu cetățean!
Stimați edili, treceți de câteva ori pe străzile dinspre ieșirea din Chiajna, pe Tineretului, chiar și pe altele și poate că după aceea vă veți gândi și la ceva măsuri… Să-i trimiteți, de exemplu, pe cei de la Locală să-i întrebe de vorbă, măcar, pe cei care parchează pe trotuar și jumătate de carosabil… Dacă în cazurile acelea domniile voastre veți avea curaj să circulați pe acolo cu copilașii de mână înseamnă că aceea este starea de normalitate și că cei ca mine sunt anormali.

Parcare regulamentara!
Parcare regulamentara!

Și mai puteți, am mai zis, monta camere de supraveghere în locurile fierbinți… Nu cred că costă o avere… Că se vor găsi unii care să vă întrebe de ce le-ați montat și cu ce bani le-ați cumpărat este o altă discuție…
Dar așa cum spuneam, mai bine să faci decât să nu faci… Toți locuitorii Chiajnăi sunt oameni inteligenți și sunt în stare să facă diferența între bine și rău.
Poate că așa vor fi identificați și cei care rup stâlpii de protecție… Ce sancțiuni să li se aplice? Să-i repare!

Peste câtă vreme va arăta și strada Tineretului ca Rezervelor (cel puțin)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *