Ce se mai discută prin Parcul Colorat, cu câteva zile înainte de alegeri

Fântâna încă nu există în Parcul Colorat dar îmi place să sper că vreodată, poate chiar șu într-o altă viață, va exista!
Fântâna încă nu există în Parcul Colorat dar îmi place să sper că vreodată, poate chiar și într-o altă viață, va exista!

”…doar PNL este capabil să aducă o contribuție semnificativ la binele public”, zice un cineva, persoană importantă, nu spui cine!

”Mult prea stimați și prea iubiți domni”, faceți aceeași greșeală uriașă pe care au făcut-o cei de la USR în urmă cu 4 ani.
Suntem singurii capabili (cu sensul de singurii deștepți din localitate!) în stare să vă rezolvăm problemele” a fost sloganul de campanie al usereilor din Chiajna, o localitate cu peste 60.000 de locuitori, în marea lor majoritate tineri, foarte mulți corporatiști, foarte mulți cu un nivel de educație peste medie…

Jigniți electoratul spunându-i că sunteți singurii deștepți din localitate”, le-am zis, în 2020 eu locuind în Chiajna, din motive de nepoți.
Nu m-au privit cu dispreț, oameni educați fiind, dar nici nu au dat vreun ban pe zicerile mele.

La o diferență de 45 de voturi au pierdut Primăria, în condițiile în care USR-ul atunci era pe cai mari, euforia marii schimbări agitând imaginația multora iar primarul era unul pe care în aparență, pe rețele mai ales, îl înjurau toți comentacii, fiind la al șaselea mandat și toți sperând că va fi schimbat, cei mai ”euforizați” neavând nici cea mai mică îndoială că va fi schimbat…
Au zis unii, după alegeri, că au fost furate voturi… 45? La 30.000 de persoane cu drept de vot au fost furate 45 de voturi (furt nedovedit vreodată)…

Așa că domnilor, persoane importante de la PNL, mai ușor cu pianul pe scări și cu declarațiile care pot fi interpretate ca fiind jignitoare sau, cel puțin, dovezi de grandomanie!

Că nu sunteți singurii capabili și că nici măcar nu ați avut cei mai capabili oameni voi înșivă o sugerați prin situația de la județ, acolo unde vreți să schimbați președintele, caz în care alegătorii ar putea zice că dacă voi tot vreți să schimbați conducătorul haideți să schimbăm și noi partidul, să vedem cum ar fi și cu alții!

PNL este un partid, cu ideologia lui dar ideologii sunt multe și niciuna nu este mai bună decât alta ci doar mai potrivită într-un moment din evoluția societății.
Iar aplicarea unei ideologii depinde covârșitor de calitatea oamenilor din partidele care și-au asumat o ideologie sau alta.

Și un PS. Nu știu cine vă alege/stabilește sloganurile de campanie dar ar trebui să fie mai atent! În 2020 ați fost cu ”politicienii onești” (deși DEX-ul ne spune că este o contradicție în termeni, neputând fi asociată sintagma ”politician” cu sintagma ”onest”) iar acum marjați pe ”singurii capabili din orașul ăsta”.
Și al doilea PS! Am zis-o (și nu retrag ce am zis) că îl voi vota pe Adrian Anghelescu – primar și PNL la consilieri la municipiu pentru că sunt lucid și știu că un primar fără susținere în CL are mâinile legate; la județ încă nu sunt hotărât dar parcă aș înclina să mă las purtat de vântul schimbării! Și asta, am mai zis-o și o repet, eu sunt socialist de când mă știu și voi fi până când nu voi mai exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *