Ce ți-e și cu net-ul ăsta! Și cum apare ”viralul!” O istorie romanțată!

Nori la Herasti (poza de pe net)
Nori la Herasti (poza de pe net)

A circulat ieri și azi o poză pe net, o poză horror aș zice, distribuită și de mine cu un mic comentariu; ziceam: Natura s-a dezlănțuit; urgia s-a abătut peste România. Oare cu ce o fi greșit așa de tare acest popor?

Am primit la acea fotografie vizualizări/accesări mai multe decât la un accident (cei care ”știu”, știu despre ce vorbesc!)
Din păcate am atribuit-o și eu, ca mulți alții, altei persoane decât cea care o realizase.

”Am ieșit la o țigare, nea Nelu, și am avut norocul, din întâmplare, să prind cel mai bun unghi”, mi-a spus Marius-Liviu Lăbăneață, cel care a făcut fotografia dar care a rămas un mare anonim, poza fiind atribuită oricui altcuiva numai lui nu.

Nori la Herasti (poza originală)
Nori la Herasti (poza originală)

”Nu este prima dată, nea Nelu, când îmi sunt luate pozele… Asta este! Era ora 15.29, se vede clar pe pagina mea de Fb, și așa mi-a ieșit.
Nu am prelucrat-o, așa cum am văzut că au insinuat unii… Doar puțin mai întunecată a ieșit când am copiat-o din telefon.”

Pentru că am văzut prea multe atribuiri am zis să-l caut pe autor, nu pentru că ar fi mare lucru că i s-a furat o poză ci doar așa, ca o reparație morală pentru numărul mare de aprecieri primite în pagina mea la o poză căreia i-am menționat autorul dar greșit, și eu.

Nori la Herasti (alt moment)
Nori la Herasti (alt moment)

Marius-Liviu Lăbăneață lucrează la o mare firmă de îngrășăminte din Herăști, nu joacă fotbal la Fortuna (l-aș fi găsit mai repede dacă juca!) și este un tip de toată isprava.
Mulțumesc, Marius, pentru poze!

PS. În titlu este fotografia care a circulat pe net, mai jos este fotografia originală, pentru conformitate și o altă fotografie, din alt moment dar același loc de vizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *