Avem și noi dreptatea noastră și nu putem să trecem cu vederea lipsa de respect!

Avem și noi dreptatea noastră și nu putem să trecem cu vederea lipsa de respect!
Avem și noi dreptatea noastră și nu putem să trecem cu vederea lipsa de respect!

În urma publicării articolului referitor la cele întâmplate duminică, 17 iunie, în partida Bujorul Vlad Țepe – Gloria Comana, am primit și un punct de vedere al celor din Comana.

Redau mai jos, integral, cele primite de la Valentin Dumitrache, ca un drept la replică față de cele afirmate de către Nicușor Zamora în articolul anterior.

”În primul rând vreau sa precizez ca cele spuse de către delegatul celor din Vlad Ţepeş nu sunt tocmai ceea ce s-a întâmplat, acesta uitând sa precizeze ca de când am ajuns am fost întâmpinaţi cu înjurături dar nu de către jucători ci de către domnul Nicuşor Zamora.

Se pare că acesta are ceva personal cu familia Dumitrache, injurand de morţi chiar dacă ştia că nu mai târziu de 2 săptămâni în urmă am avut un necaz mare in familie, decedând fratele lui Tatica la o vârstă nu tocmai înaintată.

Dar asta am fi trecut-o cu vederea, vorbele se duc, însă faptul ca a sărit sa-l bată pe Dumitrache George care a făcut atâtea pentru echipa din Vlad Ţepeş, reuşind de atâtea ori sa câştige de unul singur meciurile pe vremea când juca acolo, ne-a supărat cel mai mult.

Noi am respectat acest om însă ce ne-a făcut ieri lasă de dorit.

Meciul întradevăr s-a întrerup după pauză, cei din Vlad Ţepeş făcând contestaţie sau confruntare, noi omiţând sa trecem un jucător legitimat la noi in foaie; am facut o greşeală mare si credem ca dacă se juca si cea de-a doua repriză ieşeam învingători.

Normal că am intrat 7 jucători ştiind ca meciul este deja pierdut în uma contestației; dacă aveau coloană vertebrală si se bazau că ne poate învinge nu se mai legau de acest aspect.

Noi nu am făcut nici confruntare si nici contestaţie vreodată, acum am venit sa câştigăm chiar dacă am avut foarte mulţi absenţi; puteam sa nu ne prezentăm dar am vrut sa demonstrăm că avem respect faţă de competiţie.

Mai vreau să spun că in partida tur delegatul nostru intradevar a adus unele înjurii jucătorilor de la Vlad Țepeș, jucători care după meci au înţeles tensiunea dintr-un derby si au rămas la o bere după terminarea partidei.

Ne cerem scuze tuturor celor prezenţi si promitem ca nu se vor mai repeta asemenea greşeli.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *