Uitându-ne la munte ne împiedicăm de un bolovan; acțiunile municipalității or fi muntele sau bolovanul?

Banci in Giurgiu
Banci in Giurgiu

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care acordați chiar și cea mai mică atenție modestei mele pagini; pentru toți, indiferent de opinii, am cel mai mare respect.

Din păcate eu sunt, la fel ca și voi, unul dintre miile, zecile de mii de giurgiuveni care atunci când au mers la vot și au votat au făcut-o cu gândul la mai bine, la o schimbare față de ce a fost până atunci.

Am votat cu speranță! Speranța moare ultima… Data viitoare eu, cel puțin, voi vota cu mintea și nu cu inima (chiar dacă inima mea va rămâne alături de convingerile mele de o viață).

Am primit mesajul de mai jos, mesaj adresat, după cum se vede, primarului municipiului, persoană care nu are vreo legătură cu pagina mea și nici măcar nu cred că o citește (!).
Din respect pentru cea care mi-a trimis mesajul îl postez integral.
Cu atât vă pot ajuta, stimată doamnă și cu consolarea că sunt total alături de domnia voastră.
Oameni ca cei despre care scrieți vor veni data viitoare cu propunerea de a tăia toți copacii din oraș pentru că în ei s-au cuibărit păsări cântătoare care le deranjează auzurile fine…
Iată mesajul:

”D primar,Barbu Nicolaie,va aduc la cunoștință i situație destul de rușinoasă ce sa petrecu astăzi de dimineața in orașul pe care il păstăriți.In fata blocului 9/300 calea Buc uresti existau doua bănci de Anu de zile ,bănci pe care se odihneau trecători si pe care un grup de zece pensionare de la 72 ani in sus ieșeau după amiaza si socializau.O doamna tânără din blocul mai sus menționat ce locuiește la etajul unu sa simțit deranjata de acest grup. de vârstnice. si vocea ia fost auzita de apropiați soțului sau S D un remarcabil membru alde si sau ridicat băncile.Stsau si ma întreb chiar o este nevoie de pile pentru ori ce sa face ca n acest oraș?
Va rugam dimnule primar dispuneți reașezarea băncilor pe vechile licuri in fata blocului 9/300.
Va mulțumim cu respect .”

PS. Nu am făcut vreo corectură pe mesaj; am un print screen pentru conformitate.
PS2. Presupun că doamna respectivă nu a folosit aplicația Smart City întrucât are un model de telefon mai vechi, ca și mine, incompatibil cu acea aplicație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *