O partidă… (ne) bună!!! Frumoasă și disputată

Tristete la Hobaia!
Tristete la Hobaia!

A fost o surpriză și nu prea la jocul dintre Silver Inter Zorile și Maxima Hobaia, câștigat de cei din Zorile, cu scorul de 4 – 3 după un joc cu adevărat nebun, cu faze rapide de contraatac la ambele porți și cu intrări la balon până la limita regulamentului.

Hobaia a tratat acest joc cu o anumita superioritate, având în vedere locurile din clasament ale celor doua formații, dar ambiția și rivalitatea dintre ele a făcut din acest joc o lupta încrâncenată, în care fiecare jucător a luptat pțna la epuizare.
Aceasta a făcut ca acest joc sa stabilească, cred, un adevarat record de cartonase galbene acordate corect de arbitru, opt la gazde și șase la oaspeți.

Arbitrajul în general a fost corect, brigada deși a fost foarte tânără, a controlat bine jocul și nu au fost timorați de numeroasele proteste ale jucătorilor ambelor echipe.

Un spectator, bun cunoscător al fenomenului, chiar a făcut o apreciere: „dacă toți sunt nemulțumiți de arbitru, înseamnă ca acesta a fost imparțial”.

In final totul s-a terminat cu bine, jucătorii ambelor echipe, dealtfel prieteni în ” viața civilă”, au plecat împreuna la o bere să continue cu repriza a treia.

Trebuie să facem o remarcă în mod special pentru echipa din Zorile, care nefiind ajutată de niciun sponsor, din banii personali ai jucătorilor, adunați de unul de-al lor după joc, suportă toate cheltuielile de organizare. Asta înseamnă să iubești cu adevarat acest sport și să te sacrifici pentru câteva ore de mișcare în aer liber, după o săptămână de muncă. Felicitări!

Nicolae Munteanu (pseudonim), corespondent Giurgiu OnLine