Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „Suflețelul din Cutie”

Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „Suflețelul din Cutie”
Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară „Suflețelul din Cutie”

Mihai Căldăraru în sprijinul persoanelor aflate în dificultate și persoane vârstnice defavorizate. Mihai Căldăraru, fost orfan cu suflet mare! Ajuta acum copii și bătrâni.

Tânărul Mihai Căldăraru a donat 60 de pachete cu alimente și produse igienă sanitară și dulciuri. În cadrul Campaniei Umanitară Suflețelul din Cutie.

Este povestea unui tânăr din București, abandonat de părinți și trecut prin leagănele de copii încă din primele zile de viață. Marcat de suferințele prin care a trecut, acum se preocupă de nevoile orfanilor, dar și a bătrânilor năpăstuiți de soartă.

Mihai Căldăraru este un tânăr din București, care nu a împlinit încă 37 de ani.
Născut ultimul într-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui.

Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. La Revoluție, încă nu împlinise trei ani. Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu.

Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat. Acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, așa cum a fost și el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit .

„Suflețelul din Cutie ” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi. Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai! Este vorba despre zâmbetul de pe fața lor!

Mihai Căldăraru sprijină persoanele aflate momentan în situații de risc, fără aparținători.
––––
”Pentru mulți dintre concetățenii noștri, această criză nu privește numai sănătatea, ci și existența lor. Datorită problemelor economice declanșate de această criză, persoanele aflate în dificultate au și mai mari probleme decât aveau înainte.

Așa cum până acum am luat la nivelul organizațiilor non-guvernamentale măsuri pentru toate problemele care s-au ivit, este momentul să venim și în ajutorul persoanelor aflate în dificultate din România.

Din acest motiv fac un apel către toți agenții economici care pot dona bunuri constând în alimente și în alte produse, să vină alături de administrație și să gestionăm împreună această problemă. În cadrul D.P.C. AEPOPC ROMÂNIA, am creat un grup de lucru care se va ocupa de acest demers.

Persoanele care au nevoie de ajutor sunt rugate să apeleze la următorul număr de telefon disponibil NON STOP: 0739.377.777 .

Totodată, dacă sunt voluntari care doresc să sprijine acest demers, pot să apeleze aceleași număr de telefon.

Acest serviciu va fi disponibil începând cu luna martie.

Vă îndemn la unitate și solidaritate!

Mihai Căldăraru
Creștin ortodox”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *