Incendiu de casă în localitatea Alexeni, trei persoane au fost transportate la spital

Incendiu de casă în localitatea Alexeni
Incendiu de casă în localitatea Alexeni

În cursul zilei de luni, 13 decembrie, în jurul orei 10,00, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la casa unui cetățean din comuna Alexeni.

Trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării. Salvatorii au fost sprijiniți și de un echipaj aparținând SAJ Ialomița-substația Urziceni.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta atât în interior, cât și la nivelul acoperișului casei. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, salvatorii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc.

Au ars: bunuri electrocasnice, mobilier din interiorul locuinței, diverse materiale textile și documente personale.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei în vârstă de 70 de ani, care fusese intoxicată cu monoxid de carbon, ulterior aceasta fiind transportată la spital.
O persoană în vârstă de 38 ani, de sex masculin, care fusese intoxicată cu monoxid de carbon, împreună cu o persoană de sex feminin, în vârstă de 76 de ani, ce prezenta arsuri de gradul I la nivelul membrelor superioare, au fost transportate la spital de echipajul SAJ.

Incendiul s-a produs în urma utilizării focului deschis în spații închise, cel mai probabil din cauza unei lumânări lăsată aprinsă, nesupravegheată.

Info ISU Ialomița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *