Întrebări cu răspunsuri greu de dat (oare?)!

Undeva, in Giurgiu!
Undeva, in Giurgiu!

Un cintezoi de nu-știu-unde îmi trimite un comentariu cu cont fals de e-mail în care îmi sugerează să întreb eu dacă Cutărică mai este primar în nu-știu-unde.

Același cintezoi plătește unei publicații să scrie un articol cu acest subiect.

Tinere aspirant la demnități politice, continui să dai dovadă de lipsă de elementară orientare politică, asta ca să nu mai zic de lipsă de aptitudini politice.

Cel puțin 3 (trei) sunt motivele care mă fac să afirm acest lucru; voi enumera, fără pretenția că le-am epuizat pe toate, ele putând fi mult mai multe.

În primul rând, nu cu anonime vei câștiga simpatia și susținerea locuitorilor pe care vrei să-i păstorești; și în niciun caz nu cu astfel de metode vei rezolva situațiile, mai ales cele de asemenea natură, ci cu acțiune fermă. Ieși în fața oamenilor, ieșiți toți în fața instituției al cărei șef îl contestați și vedeți ce se întâmplă (sigur, dacă sunteți ferm convinși că aveți dreptate).

Apoi, degeaba cârcotești acum căci ai pierdut în alegeri; nu contează scorul ci rezultatul. Dacă nu ai fi pierdut în fața celui pe care azi îl contești, ai fi pierdut în fața altuia.
Nu cu gargară pe rețelele de socializare se câștigă alegerile ci, iarăși, cu acțiune fermă și cu oameni adunați în jurul tău.

Și, dacă ai fi avut o cât de mică viziune politică, ți-ai fi dat singur răspunsul la întrebarea pe care mi-o sugerai mie…
Este clar că cei în drept să ia măsuri așteaptă cu gâtul întins o lege a grațierii prin care să fie grațiați în primul rând corupții dar și toți ceilalți care au ceva ”bube în cap” și de care încearcă disperați să scape…
Numai că alifia care le trebuie pentru ”bubele din cap” e scumpă și, mai ales, o vor plăti scump dacă o vor folosi.

Și un PS. Comentariul tău, cintezoiule, dacă nu ar fi fost semnat cu un cont fals de e-mail, l-aș fi publicat însă nu sunt deloc de acord cu cârcotașii și cârcotelile.
Nu dau nume căci te cred în stare să mă dai în judecată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *