Ce mai face Primăria Chiajna? Dă cu prafuri și plantează copaci!

Activități edilitar-gospodărești
Activități edilitar-gospodărești

Primăria comunei Chiajna îi informează pe cetățeni că zilele acestea s-au plantat in jur de 230 de arbori și alte plante ornamentale pe străzile Rezervelor, Tineretului, dar și în alte zone cu vegetație redusă. Nu cred că va zice cineva că avem prea multe zone verzi în localitate și că astfel de activități sunt inutile.

Totodată Primăria le reamintește locuitorilor comunei faptul că parcurile de joacă pentru copii sunt deschise însă cu interdicția de a se folosi aparatele de joacă ale celor mici.

În aceste zile continuă și acțiunea de dezinfecție, acțiune desfășurată cu prioritate în parcuri, lucru demn de apreciat, dar și în multe alte zone ale localității.
Există un curent de opinie care afirmă că dezinfecția ar fi făcută degeaba; până la proba contrarie aceasta se face în concordanță cu recomandările sanitare și rămâne de văzut dacă cei care au făcut-o și o fac în continuare au dat dovadă de exces de zel sau de grijă față de cetățeni.

Este soare și frumos afară, ieri a plouat și aerul este curat așa că mai lăsați rețelele și ieșiți la o plimbare… Puține ultraviolete și o gură de aer curat nu strică nimănui!
Și dacă treceți prin parcul de pe Orhideelor aruncați o privire și spre locul în care va fi noul complex școlar, pentru a vedea stadiul lucrărilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *