Accident pe DN 6 soldat cu 5 victime dintre care una decedată

Accident pe DN 6 soldat cu 5 victime
Accident pe DN 6 soldat cu 5 victime

Un tragic accident rutier a avut loc joi, 10 martie, pe DN 6 la km 128 în afara localității Măldăeni; în accident au fost implicate 2 autoturisme.

În urma impactului frontal dintre cele două autoturisme au rezultat 5 victime dintre care una a decedat.

La locul accidentului au intervenit pompierii din Roșiori de Vede cu o descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu trei ambulanțe.

Conform celor transmise de pompieri, în urma acestui accident au rezultat 5 victime, patru bărbați și o femeie, dintre care două încarcerate.

Din păcate, una dintre victimele încarcerate, un bătrăn de 75 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, motiv pentru care medicul de pe ambulanța SAJ i-a declarat decesul.

Celelalte 4 victime, cu diferite traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ și SMURD, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Traficul pe DN 6 a fost blocat în ambele sensuri mai multe minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *