Accident pe DN 2, soldat cu 3 victime

Accident pe DN 2, soldat cu 3 victime
Accident pe DN 2, soldat cu 3 victime

Duminică seară, 19 decembrie, în jurul orei 20:30, pe DN 2 între localitățile Movilița și Sinești s-a produs un accident de circulație, ca urmare a impactului dintre un autoturism și o autoutilitară.

În urma coliziunii dintre acestea 3 persoane au fost rănite, 2 fiind transportate la Spitalul din Urziceni și una la un spital din București.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Urziceni au fost solicitați, prin apel 112, să intervină la un accident rutier ce s-a produs ca urmare a impactului dintre un autoturism și o autoutilitară, între localitățile ialomițene Movilița și Sinești.

Salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare, în sprijin sosind și două echipaje ale SAJ-Ialomița.

În urma coliziunii dintre autoturism și autoutilitară, au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată.
Prin manevre specifice, salvatorii au reușit să extragă persoana din autoturismul avariat, aceasta prezenta diferite mărci traumatice, fapt pentru care a fost transportată de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Celelalte două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Urziceni de către echipajul SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile PSI la fața locului, precum și cele de sablare a carosabilului.
Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, traficul fiind dirijat pe o singură bandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *