Accident în miez de noapte pe o stradă din Chiajna

Accident in Chiajna
Accident in Chiajna

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 19 iulie, în jurul orei 00.36 pe strada Toamnei din Chiajna.

Conform informațiilor transmise de Poliția Ilfov, la data de 19 iulie a.c. în jurul orelor 00:36, polițiștii rutieri din Chitila au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în comuna Chiajna, pe str. Toamnei, nr.7A, jud. Ilfov, a avut loc un eveniment rutier, iar conducătorul auto se află în stare de ebrietate.

Imediat polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de cercetări , stabilind astfel faptul că un bărbat de 38 de ani a condus un autoturism, proprietatea unei societăți, pe str. Toamnei, din comuna Chiajna, jud. Ilfov și când a ajuns în dreptul imobilului cu nr.7A, acesta nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, acroșând un autoturism, condus de numitul M.E.M, de 21 de ani.

Bărbatul care nu s-ar fi asigurat corespunzător și emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,71 mg/L alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate spitalicească din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii orașului Chitila, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *