Accident grav pe DN6; 4 victime, una decedată

Accident grav pe DN6; 4 victime, una decedată
Accident grav pe DN6; 4 victime, una decedată

Duminică seară, 30 ianuarie, la kilometrul 65+500 în afara localității Drăgănești Vlașca s-a produs un eveniment rutier grav soldat cu decesul unei persoane.

Accidentul a avut loc la ieșire din Văceni spre Drăgănești Vlașca, au fost 2 autoturisme implicate și s-a soldat cu 4 victime; la locul accidentului au intervenit 2 SAJ uri, un SMURD și echipajele de poliție.

Conducătorul unui autoturism in vârsta de 47 de ani a pătruns pe contrasens unde s-a lovit frontal cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani

În urma coliziunii au rezultat patru victime din care una decedată un bărbat în vârsta de 46 de ani, pasager al unui autoturism, iar celelalte trei victime cu vârste de 31 și 47 de ani au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

Unul dintre conducătorii auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celălalt a fost condus pentru recoltarea de probe întrucât nu putea fi testat cu aparatul etilotest datorită stării în care se afla.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea dinamicii producerii evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *