3 bărbați reținuți de polițiștii de Investigații Criminale din Ilfov și 3 mandate de aducere executate

Retinuti pentru cercetari
Retinuti pentru cercetari

La data de 24 decembrie 2021 polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați prin plângere, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 23 decembrie 2021, în jurul orelor 19:00-19:30, în timp ce se afla la o agenție de pariuri sportive din Chiajna, un bărbat i-a sustras suma de 1700 lei, adresându-i mai multe injurii și lovindu-l în zona feței.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov împreună cu specialist criminalist, pentru efectuarea de activități specifice.

Din cercetări a rezultat faptul că, în timp ce persoana vătămată se afla într-o agenție de pariuri sportive din Chiajna, un bărbat, însoțiți de alți 2, i-ar fi adresat injurii, l-ar fi lovit cu palma în zona feței, după care i-ar fi luat suma de 1700 lei, fără acordul acestuia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 3 bărbați, bănuiți de comiterea faptei, cu vârste cuprinse între 34 și 54 de ani.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de aducere, cei 3 bărbați fiind conduși la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări

În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea celor 3 bărbați, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar față de aceștia.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Info: Anne Ciolca, IPJ Ilfov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *