Se dau cărțile pe față (se ascut cuțitele) în cursa pentru șefia AJF Giurgiu

Candidati la sefia AJF Giurgiu
Candidati la sefia AJF Giurgiu

Adunarea generală a AJF Giurgiu va avea loc pe 4 august, alegerea noii conduceri a asociației județene fiind, de departe, cel mai important punct de pe ordinea de zi.

S-au vehiculat mai multe scenarii referitoare la ce se va întâmpla la această adunare, una istorică dacă ar fi să ne luăm după extrem de multele comentarii și declarații ale unora și altora, pe Facebook, desigur!!

În realitate, condițiile care trebuie îndeplinite de potențialii candidați la funcția supremă de conducere în cadrul AJF, căci, hai să fim sinceri, este singura funcție care s-a dovedit a fi cu adevărat importantă în stabilirea liniei generale a fotbalului giurgiuvean, sunt draconice dar și favorizante pentru anumiți candidați (afirmă cu tărie unii!).

Se zvonește că actualul președinte ar fi în pole-position (conform prevederilor statutare dar și a faptului că are o mare experiență acumulată în mulții ani în care s-a aflat la conducerea AJF) și că alegerile sunt deja ca și câștigate…
Și poate că nici nu este departe de realitate această presupunere dacă avem în vedere că până acum, cu doar o săptămână înainte de adunarea generală, nu există un angajament ferm din partea cuiva în cursa pentru președinția AJF Giurgiu.

Poate că or exista acțiuni de background, poate că deja echipele înscrise în cursă și-au depus candidaturile dar în public nimic nu s-a afirmat… Sigur, în publicul interesat, căci pe baba Leana de la Cucuieți sigur nu o interesează…

Singura ieșire oarecum oficială, publică aș zice, este cea a lui Remus Gușă, acesta declarând pe pagina sa de Fb că va candida pentru funcția de vicepreședinte al AJF Giurgiu, în echipă cu Adonis Puiu, cel care va candida pentru funcția de președinte.
Ca argumente în sprijinul acestei candidaturi sunt aduse: – faptul că cei doi se cunosc din copilărie, – faptul că cei doi au jucat fotbal împreună și, mai ales, – faptul că cei doi au format ÎMPREUNĂ sute de fotbaliști, fotbaliști care au contribuit și contribuie în continuare la gloria fotbalului giurgiuvean.

Pentru corecta informare precizez că am informații și despre o altă echipă care și-a exprimat dorința și intenția de a candida la șefia AJF Giurgiu însă deocamdată nu am acordul acesteia de a menționa numele celor care o compun.

Sigur voi reveni cu comentarii despre acest subiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *